Katalógus

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Rendszeres megoldások az intralogisztikához az RK Rose+Krieger-től

Átfogó termékportfólió a belső áruforgalomhoz

Az optimalizált munkahelyi és szállítási rendszerek használatával a vállalatok védik alkalmazottaik egészségét, valamint időt és költségeket takarítanak meg a termelésben. Az RK Rose+Krieger több mint 50.000 egyedi alkatrészből álló moduláris rendszerével ideális alapot kínál a személyre szabott rendszermegoldásokhoz az intralogisztika területén a tökéletes belső anyagáramláshoz. Az érdeklődő szakmai látogatók a Stuttgartban megrendezésre kerülő LogiMAT 2024 kiállításon többet tudhatnak meg a Minden-i székhelyű gyártó széles körű megoldásairól.

Az intralogisztika kulcsfontosságú tényező egy vállalat gazdasági sikerében. Ezért még fontosabb, hogy a munkaállomás- és szállítási rendszerek optimálisan az adott alkalmazáshoz igazodjanak. Az RK Rose+Krieger széles termékportfóliója olyan kifinomult rendszermegoldásokat tesz lehetővé, amelyekkel a belső anyagáramlás optimalizálható. Az alkatrészek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és a szériák kompatibilisek egymással.

Személyre szabott szállító kocsik és mobil tárolórendszerek

A belső anyagáramláshoz sokféle alkatrészt és szerszámot kell tárolni és szállítani. Ezért a zökkenőmentes gyártás előfeltételei az adott feladatra tökéletesen szabott anyagszállító kocsik és tárolórendszerek. Az RK Rose+Krieger moduláris termékrendszerével az anyagáramlás optimalizálása érdekében egyedi szállítási kocsik és tárolórendszerek gyárthatók. Ezek igény szerint testre szabhatók, bővíthetők vagy teljesen új rendszerré alakíthatók.


Feladatspecifikus összeszerelő munkahelyrendszerek

Az ipari összeszerelő munkahelyekkel szemben támasztott követelmények éppoly egyediek, mint az ott gyártott termékek. Nemcsak a fizikailag megerőltető vagy monoton feladatoktól kell megszabadítaniuk a dolgozókat, hanem a munkafolyamatok biztonságos és hibamentes megvalósításához is hozzá kell járulniuk. Gyakran még a munka digitális világába is integrálni kell őket. Emellett a szerelési biztonságot a dolgozóváltások esetén is garantálni kell - ez különösen a minőségbiztosítás szempontjából döntő tényező. A LEAN-megközelítések és a támogató segédrendszerek itt nagy szerepet játszanak. Az RK Rose+Krieger megoldásaival a feladatspecifikus összeszerelési munkaállomások használatra készen konfigurálhatók, az egyszerű szabványos munkapadoktól a robottámogatással és optikai asszisztencia rendszerekkel ellátott (részben) automatizált high-tech munkaállomásokig.


LogiMAT szakvásár

Az RK Rose+Krieger idén először állít ki a LogiMAT kiállításon. Március 19. és 21. között az intralogisztikai megoldások és a folyamatmenedzsment nemzetközi szakvásárán az érdeklődő szaklátogatók többet tudhatnak meg a mindeni székhelyű gyártó rendszermegoldásairól. A teljes körű beszállító a stuttgarti vásárközpontban, az 1. galéria csarnokban, az 1GA81-es standon mutatja be a belső áruforgalomhoz kapcsolódó átfogó termékportfólióját.

.


További hírek

Új csúszóvezetők személyre szabott pozícionálással
A stabil duplacsöves egység kompenzálja a nagy hajlítónyomatékokat
Björn Riechers átveszi az RK Rose+Krieger GmbH vezetését Dr. Gregor Langertől
SensorBoard - Az optikai pozicionálási módszerek alternatívája

19.10.2022 01:00