Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Korlátlan lehetőségek a motorprogramozáshoz

A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája, folyamatosan fejleszti hajtástechnológiai megoldásait a decentralizáció, a modularitás és a rugalmasság kulcsszavai alatt. az IIoT saját márkája, a nexofox 2021-ben kiadta a MotionCode programozási környezetet. Ez olyan szoftverfunkciókat kínál az ügyfeleknek, amelyek messze túlmutatnak a motorhardveren, és lehetővé teszik a decentralizált és moduláris automatizálási architektúrák megvalósítását.

A legújabb ráncfelvarrással a felhasználó még inkább a központba került. "A cél az volt, hogy az új MotionCode projektek megvalósítása a lehető legegyszerűbb legyen" - magyarázza Markus Weishaar, a Dunkermotoren IIoT & Services igazgatója. "Ügyfeleinknek mostantól sokkal egyszerűbb és intuitívabb felhasználói felület áll a rendelkezésükre" - mondja Weishaar.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az alapfunkciók még mélyebben integrálódnak, és mindenféle kerülőút nélkül végrehajthatók. Például a motorra történő letöltés közvetlenül a fejlesztőkörnyezetből és további eszközök használata nélkül is elvégezhető, mivel a környezet közvetlenül felismeri a csatlakoztatott meghajtókat. Ugyanakkor a ráncfelvarrással teljesen új funkciók, például a hibakeresés is integrálásra került. Ez lehetővé teszi, hogy a forráskódban átfogó hibajavítást végezzenek a fejlesztőkörnyezetből, ezáltal jelentősen egyszerűsítve és felgyorsítva a fejlesztést.

A jövőbeni verziókban az is lehetővé válik, hogy több motort közvetlenül egy projektben programozzunk, ahelyett, hogy minden motorhoz külön MotionCode-ot kellene létrehozni. A jelenlegi MotionCode környezet a szokásoknak megfelelően ingyenesen letölthető a Dunkermotoren honlapjáról. Kezdje el még ma, és szabadítsa fel a MotionCode erejét. Új a programozásban? Semmi gond! A nexofox szakértői szívesen segítenek Önnek, és az Ön igényeinek megfelelően implementálják alkalmazásait MotionCode-ban.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...

Az SL 38 termékcsaláddal a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, egy új, nagy teljesítményű lineáris motorcsaládot vezetett be. A ServoLine 38 STL (Stainless Steel) rozsdamentes acélból készült változatként a legmagasabb anyagminőséggel és tartóssággal nyűgöz le