Katalógus

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

Az LKW WALTER közúti és kombinált fuvarozást szervez. Európa-szerte.

Három modellt kínálunk Önnek, hogy járműveit a lehető legjobban lefoglalhassa.

Körkörös útvonal
A körkörös útvonal modellben járművei folyamatosan két ország között közlekednek. Ön maga döntheti el, hogy melyik útvonalon kíván közlekedni. Ezt a modellt teherautóinak állandó foglalkoztatása jellemzi. Ön hosszú távon kiszámítható, biztos bevételi lehetőségekből és az optimalizált üres kilométereknek köszönhetően nagyobb nyereségből profitál.

Egyirányú
Önnek saját export- vagy importügyfelei vannak az egyes útvonalakon, és visszautazó rakományokat keres? Szervezze egyszerűen és rugalmasan hiányzó rakományait az LKW WALTER segítségével, és maximalizálja járművei kihasználtságát. Szállításait a LOADS TODAY árutőzsdén található rakományajánlatunkon keresztül is megtervezheti.

Pótkocsis teherautózás
Elsősorban regionálisan szeretne dolgozni vontatóival? Kamionos partnerként ön szállítja daruzható pótkocsijainkat a vasúti és kompterminálok, valamint ügyfeleink be- és kirakodási pontjai között. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan megtervezze és megszervezze a sofőrök elhelyezését, a sofőrcseréket és a műhelylátogatásokat. Tehergépkocsi-partnereként az Ön vontatójárműve mindig foglalt, és nincs szüksége saját pótkocsira.

 

 

További hírek

Az elektromos motor ma már több, mint egyszerű alternatíva az autók számára. De mi a helyzet a te...

A fenntarthatóság és a környezetvédelem a társadalom, a gazdaság és természetesen a közlekedési á...