Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

A Dunkermotoren első alkalommal állít ki a Passenger Terminal Expón

2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.

2024-ben a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, első alkalommal vesz részt a Passenger Terminal Expo kiállításon. A világ legnagyobb repülőtéri tervezési és üzemeltetési szakvásárát minden évben más helyszínen rendezik meg, és 2024-ben Frankfurt am Mainban fogadja látogatóit.

Hajtásmegoldások egy repülőtéri szakvásáron?

Elsőre kissé meglepőnek tűnik, hogy a Dunkermotoren a PTE kiállítói között van. A hajtástechnikai gyártó termékeit azonban már évek óta használják különböző repülőtéri automatizálási alkalmazásokban. Például különböző beléptető rendszerekben és személyi reteszekben, amelyek szabályozzák az utasforgalmat, és csak az arra jogosultaknak biztosítanak hozzáférést a beszállási területre és más biztonságos területekre. Az EN17352 2022-es közzétételével először határozták meg a villamos hajtású beléptető eszközökre vonatkozó követelményekre és vizsgálati eljárásokra vonatkozó szabványokat. A Dunkermotoren meghajtási megoldásai már most is teljes mértékben megfelelnek ennek a szabványnak, így támogatni tudják a megfelelő termékek gyártóit az új követelmények teljesítésében.

az egyedileg konfigurálható komplett hajtások a beléptető rendszerek mellett a poggyászkezelés területén is széleskörű alkalmazási lehetőségeket kínálnak. A Dunkermotoren hajtásmegoldásait a poggyászok szállítására használják a feladástól a korai poggyászrendszerben (EBS) történő rövid távú tároláson keresztül a leszállás utáni elosztásig. A kompakt kialakítás, a közös terepbuszrendszereken keresztüli hálózatba kapcsolás és a speciálisan programozható mozgásprofilok számtalan alkalmazási területet nyitnak meg a repülőtéri automatizálásban. győződjön meg róla személyesen egy személyes beszélgetés és eszmecsere keretében a PTE-n.

A beléptető rendszerek és a poggyászkezelés számára testre szabott megoldások 2024. április 16. és 18. között a Messe Frankfurt A171-es standján találhatók.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...

Az SL 38 termékcsaláddal a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, egy új, nagy teljesítményű lineáris motorcsaládot vezetett be. A ServoLine 38 STL (Stainless Steel) rozsdamentes acélból készült változatként a legmagasabb anyagminőséggel és tartóssággal nyűgöz le