Katalógus

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Rozsdamentes acél csőcsatlakozók az RK Rose+Krieger ütésálló terhelési tartományában

Hőmérséklet és korrózióálló

A csövek stabil összekötéséhez a szorítható csőcsatlakozók olcsó és rendkívül rugalmas alternatívát jelentenek a bonyolult házon belüli vagy hegesztett konstrukciók helyett. Az RK Rose+Krieger a nagy terhelésekhez és ütésálló alkalmazásokhoz fejlesztette ki a Robust Clamps csőbilincseket. Ezek a nagy szilárdságú, rozsdamentes acélból készült csőcsatlakozók rendkívül ellenállóak a hőmérséklettel és a korrózióval szemben, és kifejezetten dinamikus terhelésekre tervezték őket.


Az RK Rose+Krieger szorítható csőcsatlakozói mindig ideális megoldást jelentenek, ha az alkatrészeket erősen és tartósan rugalmasan kell összekötni, ugyanakkor könnyen felszerelhetőnek és eltávolíthatónak kell lenniük. A könnyű műanyag és tömör alumínium csőcsatlakozók mellett a Minden-i székhelyű gyártó a Robust Clamps rozsdamentes acél csőcsatlakozókat is kínál nagy terhelésekhez és ütésálló alkalmazásokhoz.



Nagy szilárdságú rozsdamentes acél csőcsatlakozók

A hőmérsékletnek és korróziónak ellenálló Robust Clamps különösen merev és dinamikus terhelések esetén is nagy szilárdságú marad. Az elektrokémiai passziválásnak köszönhetően - a csőcsatlakozókat egy utolsó lépésben elektropolírozzák - ellenállóbbak és könnyebben tisztíthatók, mint a kezeletlen rozsdamentes acélból készült elemek. A stabil és megbízható csőcsatlakozók ideálisak az igényes, korrózióálló szerkezetekhez, például kültéri területeken, de a vegyiparban a készülék- és berendezésgyártásban is. A sima kontúrátmenetekkel, alacsony felületi érdességgel, nagy nyílásokkal és zsákfurat-kialakítással rendelkező speciális kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását, ezért élelmiszerekkel kapcsolatos alkalmazásokhoz is predesztináltak.



Nagy szorítóerő nagy terhelésekhez

A Robust Clamps csőcsatlakozók nagy szorítóereje még dinamikus terhelés esetén is megbízható, rugalmas kapcsolatot biztosít. A külső hatszögletű csavarok szabványos szerszámokkal könnyen meghúzhatók vagy meglazíthatók. A karimás (FK), szögletes (W), alap (FS) és keresztbilincs (K) sorozatú típusok jelenleg 12 és 40 mm közötti méretekben kaphatók.

További hírek

Átfogó termékportfólió a belső áruforgalomhoz
Új csúszóvezetők személyre szabott pozícionálással
A stabil duplacsöves egység kompenzálja a nagy hajlítónyomatékokat
Björn Riechers átveszi az RK Rose+Krieger GmbH vezetését Dr. Gregor Langertől
SensorBoard - Az optikai pozicionálási módszerek alternatívája

19.10.2022 01:00