Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Okos termékek a norelemtől

A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz

Az Ipar 4.0 zászlaja alatt a termelési létesítmények egyre inkább "intelligens gyárakká" fejlődnek, ahol az egyes termelési lépéseket intelligens gépek és érzékelők segítségével valós időben felügyelik, és a teljes folyamatot hatékonyabban szervezik. A norelem kínálatában is megtalálható néhány ilyen "intelligens termék".

Az intelligens termékek önállóan gyűjtik és továbbítják saját termelési és működési adataikat más eszközöknek. Azonban nem csak adatokat tárolhatnak, hanem személyre szabott termelési információkkal is felszerelhetők, így a hálózatba kapcsolt termék például "be tudja indítani magát", és képes saját gyártási folyamatát irányítani. Ez a termék és a gép - és a mindkettőt felügyelő személy - közötti kommunikáció leegyszerűsíti és optimalizálja a gyártás és a műhely számos, korábban időigényes folyamatát.

Minden a ZÖLDben a norelem intelligens termékeivel

Az intelligens termékek ideális megoldást jelentenek, ha a munkadarabok minél hibamentesebb megmunkálásáról van szó, például a megmunkálás során. Megmunkálás előtt könnyen ellenőrizhetővé teszik a rögzítést és a megállításokat. A norelem különböző intelligens alkatrészeket kínál ezekhez és más alkalmazási területekhez.

Az intelligens támasztócsavar 30 mm-es támasztófelülettel rendelkezik, és lehetővé teszi a munkadarab pontos pozicionálását.

A rögzítési folyamatot pontosan ellenőrzi a gyorsszorítókhoz való erőérzékelő, amely biztosítja a munkadarab tökéletes rögzítését a megnövelt ismétlési pontossággal.

Az erőérzékelővel ellátott szorítókar szintén ellenőrzi a rögzítési folyamatot, és valós időben méri a szorítóerőt. Az intelligens szorító a norelemtől 80 mm-es, 100 mm-es és 125 mm-es méretben kapható.

Kényelmes adatátvitel és megjelenítés

A norelem Bluetooth-modulja egy vezeték nélküli, kompakt adó, amely univerzálisan használható az intelligens termékek területén. Könnyen telepíthető, és lehetővé teszi az érzékelő állapotának gyors és vizuális megjelenítését.
Az átjáró képezi az interfészt az intelligens termék és a gépvezérlő között. Ez lehetővé teszi a szorítóelemek működtetési állapotának valós idejű rögzítését és a folyamatok pontos vezérlését.
A norelem webes alkalmazással a szorítórendszerek kényelmesen felügyelhetők tableten, okostelefonon vagy asztali számítógépen keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi azt is, hogy több szerszámot egyidejűleg felügyeljenek különböző megmunkálóközpontokban és gyártórendszerekben.







A norelem Normelemente GmbH & Co. KG rövid bemutatkozása

Minden siker egy ötlettel kezdődik. Ezért a norelem szabványosított alkatrészekkel támogatja a tervezőket és a gép- és üzemmérnököket a gép- és berendezésgyártásban, hogy segítse őket céljaik elérésében. Több mint 100.000 szabványos és működő alkatrészből találja meg a megfelelő választékot a tervezési megoldáshoz az egyszerű és áttekinthető, számos előnyt kínáló online áruházunkban. Tudjon többet, találjon többet, találjon gyorsabban, és ezáltal jobb megoldásokat érjen el.



Ön időt takarít meg, hatékonyabban dolgozik és optimalizálja a folyamatok költségeit. Mert a norelem alkatrészek azonnal rendelkezésre állnak, beleértve az ingyenes CAD-adatokat is a gyorsabb tervezéshez rajzok és konfiguráció nélkül. Tökéletes eredmények kevesebb idővel és költséggel. Előny: szabványosított alkatrész.



Az iparban már bevált bennfentesként elkötelezettek vagyunk a fiatal tehetségek támogatása mellett a norelem ACADEMY-vel. Hogy a jövő tervezői valóban elindulhassanak.

A norelem ACADEMY műszaki tanfolyamokat, szemináriumokat és termékképzéseket is kínál.

További hírek

Egy teherautó tele innovációval
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket

Az MHP RIESEN Ludwigsburg örömmel üdvözli a norelem regionális globális szereplőt, mint új TOP-pa...

Reteszelőcsavarok és új pozicionáló perselyek norelem állapotérzékelővel