Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - A MAE bemutatja a legfrissebb érdekességeket

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás Amszterdamban nyitja meg kapuit a világ tisztítási és higiéniai szakértői előtt. A tisztítási és higiéniai piac elismert beszállítójaként a MAE, az AMETEK márkája, kiállítóként vesz részt. A 7-es csarnokban, a 420-as standon a MAE bemutatja a tisztítási piacra szánt legújabb innovációit.

A MAE fúvóit már évek óta használják a súroló-szárítók szívó funkciójára. Kiváló légteljesítménnyel, csendes működéssel, nagy sebességgel, valamint nagyon jó teljesítmény, méret és tömeg aránnyal elnyomják a levegőt. Emellett minden termék az új környezetbarát tervezési irányelv szerinti legjobb energiahatékonysággal rendelkezik, és Európában készül.

Különösen az új, AC és DC változatban kapható BU 82 2 fokozatú By-Pass Universal Blower (BU 82 2-stage) készüléket fejlesztették ki a mosók egyedi teljesítménykövetelményeihez. A fúvó nagy hatékonyságot kínál kis és kompakt kivitelben. Kis súlyának köszönhetően tökéletesen alkalmas mobil eszközökhöz, és olyan további tulajdonságokkal nyűgöz le, mint a meghosszabbított élettartam és egyéb, a súrolószárítókban való alkalmazásuk szempontjából előnyös jellemzők.

A kefe nélküli fúvók és motorok kínálatában a MAE bemutatja az új BB 42 By Pass-t: Nagysebességű BLDC fúvó fedélzeti fordulatszám-szabályozással és optimalizált légáramlási rendszerrel. Továbbá kiválóan alkalmas akkumulátoros alkalmazásokhoz a magas hatásfok miatt, és a csomagmérethez képest kiemelkedő légteljesítménnyel rendelkezik.

Egy másik kiemelkedő termék a MAE 89-es motorplatformja, amely By Pass és Thru-Flow konfigurációban is elérhető AC és DC változatban. Ez a megnövelt hatékonyságot és csökkentett zajkibocsátást biztosító kefe nélküli fúvó robusztus alumínium házzal és járókerékkel rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és az optimális teljesítményt. A fedélzeti hajtásvezérléssel és a zárt hurkú fordulatszám-szabályozással sokoldalú megoldást jelent a különböző tisztítóberendezésekhez.

Dunkermotoren, a MAE testvérvállalata és egyben az AMETEK márkája, társkiállítóként vesz részt a MAE standján. A Dunkermotoren jól ismert az ipari automatizálás és az automatizált vezetésű járművek (AGV-k) területén, és értékes tapasztalatokat kínál az olyan alkalmazásokhoz, mint az autonóm és a ride-on takarítógépek. A BG 66 dPro BLDC-motor az NG 250 hubos sebességváltóval a takarítórobotok tökéletes menetmeghajtása. A megoldás kompakt és robusztus kialakításával, hosszú élettartamával, valamint különböző méretekben és különböző radiális terhelhetőséggel kapható - mindezt Németországban gyártva.











.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát
A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...

Az SL 38 termékcsaláddal a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, egy új, nagy teljesítményű lineáris motorcsaládot vezetett be. A ServoLine 38 STL (Stainless Steel) rozsdamentes acélból készült változatként a legmagasabb anyagminőséggel és tartóssággal nyűgöz le