Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem a minden az automatizálásról

Egy teherautó tele innovációval

Az all about automation Heilbronn 2024. május 15-16. között megrendezésre kerülő kiállításon a norelem számos termékújdonságot mutat be különböző ágazatokból, mint például a gép- és berendezésgyártás, az autóipar, a csomagolás, a gyógyszeripar és az élelmiszeripar a SHOWTRUCK-on. A látogatókat egy norelemmel kapcsolatos, vonzó nyereményeket kínáló verseny is várja.



A norelem idén először állít ki a heilbronni all about automation kiállításon. A csarnok kapui előtt álló zöld SHOWTRUCK-ban a vállalat olyan innovatív termékeket mutat be a látogatóknak, amelyeket megérinthetnek és megtapasztalhatnak, mint például a tartó- és szorítóelemek, valamint a Smart Products divízió integrált érzékelőkkel ellátott zárócsapjai. Ezek segítségével a rögzítés és a megállítások könnyen ellenőrizhetők, még a munkadarab megmunkálása előtt. A mobil vásári standon a termékkínálatba felvett új lapos és oldalsó szorítók, valamint a kis furatokhoz és az automatizált szorításhoz való szorítótüskék is bemutatásra kerülnek.



A lineáris technológia kiemelt elemei közé tartoznak az egyenes és ívelt lineáris vezetősínek és a hozzá illeszkedő görgős vezetőkocsik a vezetőkocsik ívelt mozgatásához. 180°-ig hajlított vezetősíneket kínál a norelem a forgó alkalmazásokhoz. Az új lineáris vezetőrendszer egyszerű és szabad pályakonfigurációkat tesz lehetővé egyenes és ívelt sínekkel egyaránt.



A BIG GREEN BOOK digitális megfelelőjeként a norelem bemutatja online áruházát, amely praktikus új funkciókkal és funkciókkal rendelkezik, és a több mint 100 000 termékből álló választékkal kapcsolatos minden kérdésre a vásáron dolgozó csapatával áll rendelkezésre.000 termékkel kapcsolatban.



A norelem SHOWTRUCK május 15. és 16. között a heilbronni all about automation csarnok kapuja előtt, az S-101-es standon áll.



A látogatók a norelem meghívó kóddal biztosíthatják jegyüket:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

További hírek

A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket

Az MHP RIESEN Ludwigsburg örömmel üdvözli a norelem regionális globális szereplőt, mint új TOP-pa...

Reteszelőcsavarok és új pozicionáló perselyek norelem állapotérzékelővel