Katalógus

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

28.04.2024 01:04

Napfényes kilátások: A CONTAINEX új fotovoltaikus modulja

Új fotovoltaikus moduljainkkal konténerét költséghatékony és fenntartható térmegoldássá alakíthatja. A kiváló minőségű anyagoknak és a speciálisan optimalizált kialakításnak köszönhetően az ingyenes napenergiát nyereségesen használhatja fel saját szükségleteire.

Fotovoltaikus moduljaink a CLASSIC Line és a PLUS Line 20' CONTAINEX irodai és szaniter konténerek mindegyikével kompatibilisek, és opcionálisan egy alkalmazás segítségével felügyelhetők és elemezhetők.

#1: Nagy teljesítménytermelés
Nagy teljesítményű moduljaink akár 2,55 kWp teljesítményt is képesek előállítani (6 darab, egyenként 425 Wp teljesítményű PV-modul).

#2: Fenntarthatóság
A CONTAINEX GREEN technológiával a lehető legjobb módon járulunk hozzá a zöldebb jövőhöz. A fotovoltaikus modul ebbe a stratégiába illeszkedik azáltal, hogy csökkenti a konténerek CO2-lábnyomát és a lehető legjobban védi a környezetet.

#3: Egyszerű telepítés és olcsó szállítás
Fotovoltaikus moduljainkat egyszerűen felszerelheti és üzembe helyezheti* a 20' irodai konténerre vagy szaniter konténerre történő egyszerű felszereléssel. A teherautónkénti akár 16 egység szállítására vonatkozó lehetőségnek köszönhetően megtakaríthat a szállítási költségeken.

További hírek

Rövid időn belül több helyre van szüksége az értékes&iac...

Azonnal támogatni tudjuk Önt ideiglenes vagy állandó raktároz&aa...

Rövid időn belül több helyre van szüksége az értékesítési területek vagy az irodák számára?

...

Tervezze meg terét az Ön egyéni igényei szerint. A CONTAINEX PLUS Line kiváló minőségű raktármodu...

A CONTAINEX használt konténerek és használt konténeregységek széles választékát kínálja Önnek. Egyedülálló értékesítési hálózatán keresztül használt irodai konténerek, szaniter konténerek és tárolókonténerek rövid határidővel rendelkezésre állnak több mint 15 európai országban
Fő szempontunk, hogy minden üzleti tevékenységünket úgy szervezzük meg, hogy a környezetet a lehető legjobban védjük. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az energiafogyasztást a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk, és csökkentsük a CO2-kibocsátást. Termékinnovációinkkal, hatékony szállítási stratégiánkkal és a legkorszerűbb szigetelőrendszerek alkalmazásával évente több mint 50 000 tonna CO2-t takarítunk meg a szokásos európai termékekhez képest