Katalógus

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

Az RK Rose+Krieger kiegészíti az RK monitortartó rendszert

Három új, elforgatható monitortartó a maximális rugalmasság és felhasználóbarátság érdekében

A monitorok, érintőképernyők, kijelző- és kezelőházak az ipar minden területén és a mobil gépeknél nélkülözhetetlen elemek. Nemcsak rugalmasan kell elhelyezni őket, hanem biztonságosan is fel kell tudni szerelni őket - méghozzá a legkülönbözőbb helyekre. Az RK Rose+Krieger ezért három új, sík felületekre történő rögzítéshez használható, elforgatható modellel bővíti a kerek vagy négyszögletes csőrendszerekhez csatlakoztatható RK monitorrögzítők rendszerét.



Az új monitorrögzítők a meglévő termékcsaládhoz hasonlóan a végberendezések csatlakozási méreteit illetően is átfogó rugalmasságot kínálnak. A monitorok, kezelőházak stb. univerzális csatlakozófuratokon, belső menettel ellátott furatokon vagy opcionálisan RK csatlakozólemezeken keresztül csatlakoztathatók a VESA 50/75/100 szabványnak megfelelően. A sík felületekre történő biztonságos rögzítés mellett mindhárom monitorrögzítő 10 kg statikus vagy 3 kg dinamikus terhelhetőséggel rendelkezik. A három új modell alkalmazási területei az ipari munkaállomásoktól és a futószalagokon elhelyezett kijelzőktől kezdve a targoncákig stb. terjednek.



Monitortartó konzol Konzol

A konzol monitortartó konzol négyzet alakú felületi rögzítéssel rendelkezik, négy csatlakozófurattal. A felületi rögzítés oldalán lévő forgóponton keresztül 15°-os reteszeléssel 180°-ban elforgatható. A készülékcsatlakozás oldalán egy golyós állítással rendelkezik, amely 60°-os elfordulást tesz lehetővé minden irányban, valamint szabad elforgatást. A golyós állítás és a forgáspont is szerszámok nélkül rögzíthető egy szorítókar vagy csillagfogantyú segítségével. A reteszelő mechanizmus biztosítja, hogy a monitor tartóra erősített eszköz biztonságosan a helyén maradjon még a rezgések, rezgések, rázkódások stb. által okozott dinamikus terhelések esetén is, mint amilyenek például a gépeken vagy a terepen előfordulnak, a reteszelő mechanizmus biztosítja, hogy a monitortartóhoz rögzített eszköz biztonságosan a helyén maradjon még olyan dinamikus terhelések esetén is, mint amilyenek például a gépeken vagy mozgó gépen fellépnek.



Dupla gömbös monitortartó

A dupla gömbös monitortartó mindkét oldalán 60°-os, minden irányban 60°-os elfordulással és szabad forgatással rendelkező gömbös beállítással rendelkezik. Mindkét golyós beállítás szerszám nélkül, egy szorítókar segítségével biztonságosan rögzíthető. A kétoldali golyós állítás nagy rugalmasságot biztosít a csatlakoztatott eszközök elhelyezésénél. A dupla golyós monitortartóval az RK Rose+Krieger alternatívát kínál a piacon kapható, bevált sorozatokhoz képest.



Monitor tartó dupla golyós elforgatható

A harmadik változat 180°-os forgáspontja a dupla golyós monitortartóval szemben 15°-os rögzítéssel rendelkezik középen. A pozíció itt is biztonságosan rögzíthető a szorítókarok vagy a csillagfogantyú segítségével. A középen lévő forgáspontnak és a kétoldali dupla golyóknak köszönhetően ez a monitortartó maximális rugalmasságot biztosít a csatlakoztatott eszközök beállításához.

További hírek

Robusztus elektromos hengerek beltéri és kültéri használatra
Új sarokcsatlakozók a még nagyobb rugalmasságért az RK kábelcsatorna-rendszerben
Átfogó termékportfólió a belső áruforgalomhoz
Új csúszóvezetők személyre szabott pozícionálással
A stabil duplacsöves egység kompenzálja a nagy hajlítónyomatékokat