Katalógus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

05.06.2024 01:06

Biztonsági alkalmazásokhoz: PROFIsafe forgó kódoló

Új, ipari Ethernet platformon alapuló PROFIsafe kódolók.


Az ipari Ethernet egyre fontosabbá válik az automatizálásban és különösen a funkcionális biztonság területén. A Kübler egy speciálisan kifejlesztett moduláris és nagy teljesítményű Industrial Ethernet kódoló platformra alapozva már megvalósított egy PROFINET kódolót. Most a Kübler bemutatja első biztonságos Industrial Ethernet kódolóját: a SIL3/PLe tanúsítvánnyal rendelkező Sendix S58 PROFIsafe.

Az Ön előnyei

Biztonságos pozíció akár 27 bit TMR-rel
Független nem biztonságos pozíció akár 36 bit TMR-rel
Legújabb profilverziók PROFINET v2.4.1, V 4 kódolóprofil.2, PROFIsafe profil v2.6.1, PROFIdrive profil v4.2
Egyszerű üzembe helyezés a PROFISafe/PROFINET szabványos táviratokon keresztül
Az új kódolócsalád bővítésének következő lépéseként a Kübler bemutatja az új SIL3 tanúsítvánnyal rendelkező Sendix S58 PROFIsafe kódolót. A kódoló legfeljebb 15 bit biztonságos vagy legfeljebb 24 bit nem biztonságos, valamint 12 bit biztonságos, teljesen redundáns többfordulós információt továbbít. A platformarchitektúrának köszönhetően mindez pontosan ugyanabban a kivitelben valósul meg, mint az F58 PROFINET kódoló. A Sendix S58 PROFIsafe a legújabb profilokkal van felszerelve (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profil v2.6, PROFIdrive profil v4.2, ENCODER profil v4.2,).
A jeladó megfelel a 4. jeladóosztály követelményeinek, és a 36/37 szabványos biztonsági táviratokon keresztül szolgáltatja a megszerzett mérési és diagnosztikai adatokat. Az integrált webszerverrel az új Sendix S58 100%-ban jövőbiztos. A Küblernél a Sendix márka mindig is a maximális robusztusságot és megbízhatóságot jelentette. A Safety-LockTM kialakítású robusztus csapágyszerkezetnek és a magas, akár IP67-es védettségnek köszönhetően az új PROFIsafe kódolók szinte minden alkalmazáshoz alkalmasak.

A platformkoncepció a funkcionális biztonság területén különleges előnyöket kínál
Az S58 többfordulatú kódolók többfordulatú fogaskerekekkel vannak felszerelve. A klasszikus terepbuszburkolat nélküli új kialakításnak köszönhetően az új kódolók helytakarékosak, így a legszűkebb beépítési helyekre is ideálisak, és a firmware és a hardver tekintetében is megvalósíthatók a speciális vevői igények: a speciális alapkonfigurációktól, a kiegészítő táviratoktól, a jóváhagyásoktól (Ex 2/22), a szélsőséges követelményekhez szükséges felületi védelemtől kezdve az opcionális funkciókig.

A Kübler számára a "jövőbemutató képesség" az új Industrial Ethernet platform különleges jellemzője. Az új firmware-verziók közvetlenül frissítéssel telepíthetők. Ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető a kódolóba integrált webszerver segítségével. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy megfeleljenek a jövőbeli alkalmazási követelményeknek. Ezt a funkciót a legújabb/legújabb protokoll stackek használata teszi teljessé, amelyek lényegesen több funkciót biztosítanak.

Alkalmazások

Általános gépgyártás, raktárlogisztika, színházi ipar, daruk, kikötői daruk, intralogisztika - AGV-k, rakodódaruk, futószalagtechnika, emelő/ollóasztalok, robotika, hajózás.

További hírek




All About Automation Düsseldorfi vásár Képviseli::

Fritz K&u...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Képviseli::

Fritz K&uuml...


A nyár már javában tart, és ezzel együtt egy sor izgalmas vásár és esemény jön, amelyeket n...

Az ipari Ethernet megbízható átvitele most már 85 mm-es méretben is lehetséges.

A Kü...

Érintésmentes helyzetmérés, amely a legzordabb környezetben is használható.

18.06.2024 01:05

Dőlésszög-érzékelők


Pontos és megbízható mérés - a legkeményebb környezeti körülmények között is haszná...