Katalógus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - ajtónyitó az Ipar 4.0-hoz

Egyszerű. Hálózatba kapcsolva. Független.

Egyszerű. Hálózatba kapcsolva. Független.
  • Forgókódok, vonóvezetékes kódolók és LCD érintőkijelzők
  • Gyors és egyszerű üzembe helyezés
  • Közvetlen kommunikáció a vezérlő és az érzékelők között
  • Alkalmas minden terepbusz-alkalmazáshoz
  • Az Ipar 4.0 ajtónyitója

Az Ön alkalmazásához megfelelő encoderek, huzalos encoderek, mérőkerék-rendszerek és LCD érintőkijelzők.

Az IO-Link egyre jobban meghonosodik a piacon - és a trend egyre növekszik. Ma az IO-Linket szerszámgépekben, gyártósorokon, intralogisztikai és csomagológépekben használják. Az IO-Link az egyszerűség, a költségcsökkentés és a jövőbeli Ipar 4.0 koncepciók megvalósításának belépési pontjaként áll. A Kübler IO-Link termékei új lehetőségeket nyitnak meg az Ön alkalmazásai számára. Engedje meg, hogy meglévő vagy új gépeit/rendszereit jövőbiztossá tegyük. IO-Link szakértőink szívesen adnak Önnek tanácsot.

Az Ön előnyei a Kübler IO-Link termékeivel


Idő- és költségmegtakarítás
Az IO-Link termékek már a telepítés / üzembe helyezés során érezhetőek. Az IO-Link kommunikáció érzéketlen átvitelének köszönhetően egyszerű és árnyékolatlan kábeleket használnak erre a célra. A Kübler termékek csatlakoztatása szabványosított M8 vagy M12 ipari csatlakozókkal történik. Az intelligens érzékelők esetében a paraméteradatok közvetlenül a vezérlőből érkeznek, ezért nem kell manuálisan paraméterezni. Az eredmény egy gyorsabban üzemkész gép.

Hatékony termelés az intelligens érzékelőprofilnak köszönhetően
A felhasználók gyorsan és rugalmasan optimalizálhatják gépeiket vagy a teljes termelést, hogy az üzemeltetés során megfeleljenek az igényeiknek/követelményeiknek. Ez az IO-Link Smart Sensor Profile segítségével lehetséges. Az előre definiált profilosztályoknak és a megfelelő tárolt funkcióblokkoknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megvalósítható egy érzékelő cseréje vagy az azonos profilosztályba tartozó másik érzékelőtechnológiára való váltás, illetve a mért értékek egyéb beállításai.

Függetlenül használható
Az IO-Link használatával Ön egy szabványosított és terepbusz-független interfészt választ, amely pont-pont kapcsolatként közvetlen kommunikációt tesz lehetővé a vezérlőtől egészen az automatizálás legalsó szintjéig. az IO-Link mesterek ezért nagyszámú IO-Link eszköz hálózatba kapcsolására használhatók szinte bármilyen terepbusz- és vezérlőrendszerben.

Távoli diagnosztika és állapotfelügyelet
Az IO-Link-eszköz egyszerű szövegben átadott folyamatadatai mély betekintést nyújtanak a szerviztechnikusoknak a folyamatok és az alkalmazások működésébe. Ennek eredményeként előrelátóan lehet javításokat kezdeményezni és új karbantartási koncepciókat kialakítani. Ez a távkarbantartásra is pozitív hatással van, mivel az IO-Link kommunikációnak köszönhetően ez könnyebben megszervezhető.

Ipar 4.0 / IIoT ready
A hálózatba kapcsolt és intelligens termékek az Ipar 4.0 előfeltételei. Kübler IO-Link termékek Képesek megmondani: "Ki vagyok én? Hol vagyok? Hogy érzem magam?". A klasszikus mérési feladat és a mért értékek továbbítása mellett az érzékelőknek más funkciókkal is rendelkezniük kell a termékek hálózatba kapcsolásához és további információk gyűjtéséhez vagy továbbításához. Az IO-Linkkel a Kübler által meghatározott "Industry 4.0 / IIoT ready funkciók" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability) teljes mértékben támogatottak.


További hírek




All About Automation Düsseldorfi vásár Képviseli::

Fritz K&u...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Képviseli::

Fritz K&uuml...


A nyár már javában tart, és ezzel együtt egy sor izgalmas vásár és esemény jön, amelyeket n...

Az ipari Ethernet megbízható átvitele most már 85 mm-es méretben is lehetséges.

A Kü...

Érintésmentes helyzetmérés, amely a legzordabb környezetben is használható.

18.06.2024 01:05

Dőlésszög-érzékelők


Pontos és megbízható mérés - a legkeményebb környezeti körülmények között is haszná...