Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Öt új termékcsalád - számos alkalmazási lehetőség

norelem zsanérok alumíniumprofilokhoz

A zsanérok mindenhol megtalálhatók, ahol a dolgoknak "kattanniuk" kell, például bútorok, ajtók és konténerek szerelvényeként. A norelemnél a vásárlók mostantól a panelelemekhez és alumíniumprofilokhoz való zsanérok kibővített választékát találják, az egyes alkatrészektől a szerelési tartozékokkal ellátott készletekig.

A norelem zsanérkínálata öt új termékcsaládból áll: alumínium zsanérkészletek belső ütközővel és hevederrel, valamint alumínium zsanérfelek belső vagy külső ütközővel és hozzáillő rozsdamentes acél tengelyekkel és műanyag fedődugókkal. A zsanérok balra vagy jobbra szerelhetők és 360°-ban elforgathatók.



Minden egyben: a komplett szett

A szettváltozat a legnépszerűbb. A norelem a zsanérokat az összes egyedi alkatrésszel együtt szállítja, beleértve két zsanérfél, egy tengelyt és két fedőlapot. A zsanér x és y irányban akár 200 N terheléssel is terhelhető (nem kötelező irányérték), és hátul egy rúddal szállítjuk, mivel itt csak egy rögzítőcsavar van. Ez azt jelenti, hogy a termék csak 8 mm-es horonyszélességgel használható. A zsanér két süllyesztett csavarból és két T-nyílású anyából álló rögzítőkészlettel kapható. Ez a változat csak a tételprofilhoz alkalmas.



Jó kombináció: a

zsanérokalkatrészei is testre szabhatók. A zsanérfelek kívülről és belülről, valamint különböző szélességben (A3 méret), valamint a hozzájuk illeszkedő, rozsdamentes acélból készült tengelyek és hőre lágyuló műanyag fedődugók kaphatók. Ezeknek a zsanéroknak a terhelési ereje x-irányban legfeljebb 100 N, y-irányban legfeljebb 150 N (nem kötelező irányértékek). A személyre szabott zsanérok előnyei: A komplett készlettel ellentétben kombinálhatók a tétel és a Bosch profil csúszóblokkjaival (az M5 és M6 csavarátmérők figyelembevételével).



Könnyen szerelhető: Műanyag csapos zsanérok

Az új tételek között műanyag csapos zsanérok is találhatók két változatban, 6 mm és 8 mm csapátmérővel. A zsanérok nyitási szöge 120°. Belső ajtókhoz alkalmasak, a felhasználó számára nem láthatók, és jobbra és balra is használhatók. Rögzítő csapként is használhatóak, és gyorsan és helytakarékosan felszerelhetők: A poliamid házban egy horganyzott acélcsap található, amelyet egyszerűen be kell nyomni a rugós fogantyúba.






További hírek

a norelem bővíti szabványos alkatrészek választékát
Egy teherautó tele innovációval
A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket