Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Sikeres együttműködés a PFISTERER és a Lebenshilfe között Gussenstadtban

A PFISTERER, az energiainfrastruktúra-megoldások vezető globális technológiai vállalata és a Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., örömmel nyilatkoznak a sikeres együttműködésről a gussenstadti telephelyen.

Megoldások a globális energiaátalakításhoz

A gussenstadti PFISTERER-üzem a fémfeldolgozásra specializálódott, és kulcsszerepet játszik a globális energiaátalakítással összefüggésben az elektromos hálózatépítést lehetővé tevő megoldások fejlesztésében és gyártásában. E partnerség keretében a Lebenshilfe elkötelezett munkatársai fontos szerelési és gyártási munkákat vállalnak. Ez olyan tevékenységeket foglal magában, mint például a kis menetek marása és a csavaros csatlakozók és a transzformátorok csatlakozókapcsainak nyomórugók beillesztése.

A partnerség két és fél évvel ezelőtti kezdete óta a Lebenshilfe Göppingen e. V. a PFISTERER számára lenyűgöző, 4 millió alkatrészt szerelt össze. Ez a mérföldkő nemcsak az együttműködés hatékonyságát és minőségét hangsúlyozza, hanem rávilágít arra a fontos szerepre is, amelyet a társadalmi felelősségvállalás és a társadalmi befogadás játszik a munkakörnyezetben.

Sikeres együttműködés társadalmi felelősségvállalással

"A güssenstadti Lebenshilfe-vel való együttműködés nem csak egy sikeres üzleti partnerség számunkra, hanem a társadalmi felelősségvállalás és a társadalmi befogadás iránti egyértelmű elkötelezettség is. Büszkék vagyunk az elért mérföldkövekre, és örömmel várjuk, hogy folytatódjon ez a pozitív sikertörténet" - mondja Hermann Schuller, a PFISTERER csoport gussenstadti üzemének telephely- és termelési vezetője. "Számunkra a PFISTERERrel való együttműködés lehetőséget jelent a karrierlehetőségek megteremtésére, és egyúttal esélyt arra, hogy aktívan hozzájáruljunk a jövő energiaellátásához. Büszkék vagyunk erre" - teszi hozzá Madeleine May, a Lebenshilfe Göppingen műhelyvezető-helyettese.

A PFISTERER és a Lebenshilfe Göppingen e. V. közötti partnerség azt mutatja, hogy a gazdasági siker és a társadalmi elkötelezettség harmonikusan összekapcsolható. A PFISTERER továbbra is elkötelezett a befogadó munkakörnyezet és a fenntartható partnerségek mellett.

További hírek

A Pfisterer képviselteti magát a CIGRE párizsi ülésén.

2024.08.2...

Winterbach, Németország - július 2024 -

A PFISTERER a PLUG MARINE révén DNV-GL tanúsítván...


Winterbach, Németország - 2024. február 06. - A PFISTERER CONNEX dugaszolható csatlakozóren...

Winterbach, Németország - 2023. november 7

A DolWin kappa tengeri p...

Karl-Heinz Pfisterer az SE felügyelőbizottságának tiszteletbeli elnöke lesz.