Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

11.06.2024 01:06

Egy erőmű Birmingham szívében

A GEDA Multilift P22 Premium mint segítő Anglia második legnagyobb városában

A GEDA Multilift P22 prémium változatát segédmunkásként használták egy kihívásokkal teli építkezésen az angol West Midlandsben. Birmingham központjában egy 226 luxuslakást tartalmazó épületkomplexum épül.

A brit Birmingham szívében épül a JQ Rise épületkomplexum, amely 226 egy- és kétszobás luxuslakásból áll a városközpontban. A lakásoktól sétatávolságra vagy mindössze néhány percre találhatók olyan fontos szolgáltatások, mint a szupermarketek, gyógyszertárak és éttermek. Az épületkomplexum közvetlen közelében olyan fontos létesítmények is találhatók, mint a University College, az Aréna és az O2 Academy, hogy csak néhányat említsünk. A modern design és az exkluzív belső berendezés teszi a lakásokat keresett ingatlanná a legmagasabb szintű lakókomfortot nyújtó bérlők számára.

Az építési projekt idejére a felelős építőipari vállalat több okból is a GEDA Multilift P22 Premiumot választotta ideális segédeszközként. Fontos volt, hogy a dolgozók és az anyagok védve legyenek az esőtől és a széltől. Ezenkívül a nyílt szállítóállványokkal ellentétben a Multilift nagyobb sebességgel tud közlekedni, ami sok időt és pénzt takarít meg. A nagyobb biztonságérzet érdekében 2,1 méter magas padlós biztonsági ajtókat választottak, amelyeket a GEDA Multilift sorozat lehetővé tesz, és amelyek kisebb távolságot tesznek lehetővé az épülettől, valamint a gép nagy sebességét.
Az emelőt partnerünk, az Emelőgép bérleti szolgáltatáson keresztül béreltük.


Multilift P22 Premium A GEDA Multilift P22 Premium 12 hónapja van használatban az építkezésen, embereket és anyagokat egyaránt szállít az építkezésen. A magasban történő szállításhoz egy képzett liftkezelő áll rendelkezésre, akinek az a feladata, hogy szakszerűen működtesse a liftet, miközben a 24 emeletre való feljutás történik.
Ezek magas és zárt emeleti biztonsági ajtókkal vannak felszerelve, hogy az épületbe való biztonságos bejutás biztosított legyen. Az 54 m/perc sebességgel a teljes 75 m-es építési magasság gyorsan megközelíthető. A GEDA Multilift P22 maximális emelési magassága 200 méter. A 2000 kg-os teherbírásával az emelő egy igazi erőgép.
Az 1,4 m x 3,2 m x 2,1 m méretű platformmal az emelő rengeteg helyet és lehetőséget kínál az építkezésen szükséges anyagok szállításához. Ide tartoznak az ablakok, csövek és minden, ami a száraz belső munkákhoz szükséges.
Ennek az építkezésnek a különlegessége az ablakokon keresztül történő rögzítés volt. Ehhez speciális konstrukciót kellett készíteni, hogy ne sérüljön a téglahomlokzat. Az Emelőgépkölcsönző Szolgálat, a GEDA építési osztálya és a felelős állványozó cég közötti kiváló együttműködésnek köszönhetően ezt a kihívást sikeresen megoldották.
Közel 20 éve együtt dolgozunk A bajor ipari és építőipari emelőket gyártó GEDA közel 20 éve dolgozik együtt a Hoist Hire Service-szel az Egyesült Királyság építkezésein. Ebben a projektben a berendezést a Hoist Hire Service bérelte ki, és az Intercity Scaffolding vállalat állványzata elé szerelte fel.

A GEDA és a Hoist Hire Service nagyra értékeli a hosszú ideje tartó együttműködést, és ismét bebizonyították, hogy milyen sikeresen megbirkóznak a kihívásokkal. A minőség és a támogatás meghatározó a közös siker szempontjából.

További hírek

Két GEDA 3700 Z/ZP támogatja az Új Nemzeti Kórház építését


18 résztvevő indult az asbach-bäumenheimi GEDA GmbH számára a 2024-es céges futáson A...

Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.

15.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
Új fejezet kezdődött a GEDA Centralnál

04.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
A GEDA új fejezetet nyit 2024. február 29-én MENTSE MEG AZ IDŐPONTOT - 29.02.2024. Ezen a napon egy exkluzív online rendezvénnyel nyitunk új fejezetet a GEDA-nál.
23 GEDA készülék használatban a prágai Motol kórház átfogó felújítási munkálatai során