Katalógus

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

26.06.2024 01:06

RK Rose+Krieger: BLOCAN® kábelcsatorna-rendszer alumíniumból

Új sarokcsatlakozók a még nagyobb rugalmasságért az RK kábelcsatorna-rendszerben

A kábelcsatornák egyedi sarokcsatlakozásainak elkészítéséhez jellemzően gérceket kell fűrészelni. Az RK Rose+Krieger rendszerszolgáltató itt más megközelítést alkalmaz. Az új sarokcsatlakozók személyre szabott és rugalmasan adaptálható kábelszervezést tesznek lehetővé, így különösen alkalmasak a gépészet és az automatizálási technológia területén történő alkalmazásokra.

A modern gépekben és munkaállomásokon nagyszámú kábelt és tápvezetéket fektetnek le. Az eloxált alumíniumból készült BLOCAN® kábelcsatorna-rendszert elegáns formatervezés és kifinomult részletek jellemzik, amelyek nagyban megkönnyítik a kábelvezetést.
Az újonnan bevezetett sarokcsatlakozók tovább fokozzák ezt a funkcionalitást, mivel lehetővé teszik az alkalmazkodó és felhasználóbarát telepítést.

Rugalmasan alkalmazkodó sarokcsatlakozók

Az RK Rose+Krieger új sarokcsatlakozókat fejlesztett ki a meglévő KK-40x40 és KK-80x40 kábelcsatorna profilokhoz. A csatlakozót úgy tervezték, hogy a kábelcsatornával együtt a szerkezeti profilra, pl. gépvázakra és munkaállomás-rendszerekre szerelhető legyen. A sarokcsatlakozókat sokoldalúan felhasználható szerelvényként tervezték, amely rugalmasan osztható fedelek segítségével az adott alkalmazáshoz igazítható. Ez azt jelenti, hogy a legkülönbözőbb kábelcsatorna-rendszerek gyorsan és egyszerűen felszerelhetők vízszintes és/vagy függőleges irányban. A 80x40-es rendszerek összekapcsolása a 40x40-es rendszerekkel szintén rugalmasan és egyszerűen megvalósítható.

A szerelvény a következőkből áll

  • Sarokcsatlakozó alaptest
  • 5 darab, az alaptestre egyedileg felosztható fedlapból
  • 40x40 mm és 80x40 mm méretű fedlapok
  • Teljes rögzítőkészlet.
A sarokcsatlakozó alaptest gyorsan és egyszerűen felszerelhető a BLOCAN® profilokra. A szerelvény csavarodásbiztos csatlakoztatása egy belső hatlapú csavarral mind a homlokoldalon, mind hosszirányban a hornyokban elvégezhető.

További hírek

Robusztus elektromos hengerek beltéri és kültéri használatra
Három új, elforgatható monitortartó a maximális rugalmasság és felhasználóbarátság érdekében
Átfogó termékportfólió a belső áruforgalomhoz
Új csúszóvezetők személyre szabott pozícionálással
A stabil duplacsöves egység kompenzálja a nagy hajlítónyomatékokat