Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

25.06.2024 01:06

Dupla GEDA teljesítmény az új reykjavíki kórház számára

Két GEDA 3700 Z/ZP támogatja az Új Nemzeti Kórház építését

Izlandon épül az ultramodern Új Nemzeti Kórház, és a GEDA részt vesz az építési munkálatokban a berendezéseivel. A bajor ipari és építőipari emelőket gyártó cég jelenleg két GEDA 3700 Z/ZP szállító platformmal segíti a nehéz anyagok és az építkezésen dolgozók szállítását.

Reykjavíkban, Izland fővárosában jelenleg egy új és ultramodern kórház épül - az "Új Nemzeti Kórház". Az új kórházat modern és hatékony működésre tervezték.

Ez látható például a laboratóriumi központ terveiben, amely egy speciális pneumatikus csőrendszeren keresztül hálózatba van kapcsolva más osztályokkal, és így gyorsan és hatékonyan tudja a mintákat és elemzéseket a kívánt helyre küldeni.

A kórház másik különlegessége a műtők, amelyek bizonyos földrengéserősségig használhatók. Az utóbbi hónapokban egyre több földrengés volt Izlandon, és ezek nem befolyásolhatják a kórház működését (már).

Az Új Nemzeti Kórház mellett egy szálloda is épül a betegek számára, amely 4 emeleten 75 szobát foglal magában. Az egyágyas, családi és mozgássérültbarát szobák a kórház összes fő műtéti egységéhez kapcsolódnak, és az épületben étterem, valamint napozóterasz is található. A reykjavíki új kórház minden bizonnyal különleges épület lesz, és a GEDA is részese ennek a rendkívüli projektnek.


GEDA 3700 Z/ZP

2023 októbere óta egy GEDA 3700 Z/ZP vesz részt a reykjavíki új kórház építési munkálataiban. A második szállítóplatform jelenleg készül a GEDA-nál, és májusban leszállításra kerül, hogy a megállapodás szerint támogassa az építési munkálatokat. Mindkét szállítóplatformot a személyzet és a nagyméretű, nehéz anyagok szállítására használják majd az Új Nemzeti Kórház építése során, amely legalább öt évig fog tartani. A homlokzat különböző üvegelemeinek beépítésében és szállításában is fontos szerepet játszanak majd.
A GEDA és izlandi partnere, a Hoist Vinnulyftur az ügyféllel együtt dolgozott egy speciális, keskeny árboctartó kifejlesztésén, hogy végül szinte az összes homlokzati elemet fel lehessen szerelni. Ez a kihívás a GEDA saját statikai mérnöki részlegének gyors fejlesztésének és a GEDA Central eszközeinek, például a Installation Designer-nek köszönhetően vált lehetővé.

Ennek az építkezésnek a különlegessége a teljesen összeszerelt betegszobák, amelyeket a GEDA 3700 Z/ZP segítségével hoztak a megfelelő helyre.
Ez egy olyan kihívás, amelyet a C platformmal ellátott szállítóplatform a 3200 kg-os teherbírásának és a 2,9 m x 4 m-es méretének köszönhetően könnyedén megold. A plató mérete és teherbírása modelltől függően változik, de a maximális teherbírás 3700 kg lehet. A személyzetet, valamint az anyagokat és a szerszámokat 30 méteres magasságba emeli. A szállítóplatform maximálisan lehetséges szállítási magassága 200 m, 36 m/perc emelési sebességgel anyag üzemmódban és 12 m/perc emelési sebességgel személyzeti üzemmódban. A 30 m-es szállítási magasságban a készülék 6 emeletre közlekedik, amelyek dupla komfortos padlóajtókkal vannak felszerelve, hogy az épületbe való biztonságos bejutást lehetővé tegyék.



AGEDA & Hoist Vinnulyftur kilenc éve

A GEDA és a Hoist Vinnulyftur 2015 óta dolgozik együtt izlandi projekteken. A vállalat 2017 óta hivatalos GEDA-kereskedő is, és felelős termékeink izlandi forgalmazásáért. Az ország méretéből adódóan a Hoist Vinnulyftur az egyetlen GEDA-kereskedő Izlandon. Az együttműködés nagyon jól működik a személyes kapcsolatnak és a GEDA képzési programoknak köszönhetően, amelyek közül néhány ügyfélspecifikus, és mindkét vállalat számára sikeres projekteket eredményezett. Ez a megközelítés nagyon fontos a GEDA számára, mivel az ipari és építőipari emelőket gyártó cég a terméktől a szervizelésig mindenre kiterjedő, gondozásmentes csomagot kínál ügyfeleinek. Ennek részeként a Hoist Vinnulyftur ügyvezető igazgatója és műszaki igazgatója 2023 szeptemberében látogatást tett a GEDA-nál, hogy képzést kapjon egy telepített GEDA 3700 Z/ZP berendezésen.

További hírek


18 résztvevő indult az asbach-bäumenheimi GEDA GmbH számára a 2024-es céges futáson A...

A GEDA Multilift P22 Premium mint segítő Anglia második legnagyobb városában
Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.

15.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
Új fejezet kezdődött a GEDA Centralnál

04.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
A GEDA új fejezetet nyit 2024. február 29-én MENTSE MEG AZ IDŐPONTOT - 29.02.2024. Ezen a napon egy exkluzív online rendezvénnyel nyitunk új fejezetet a GEDA-nál.
23 GEDA készülék használatban a prágai Motol kórház átfogó felújítási munkálatai során