Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Tiszta tapasztalat - Arnd Gollan csatlakozik a Heimerle + Meule csapatához

Arnd Gollan 2024. április 1-jén lépett be a Heimerle + Meule GmbH nemzetközi üzletfejlesztési igazgatói pozíciójába Pforzheimben.

Arnd Gollan 2024. április 1-jén lépett be a Heimerle + Meule GmbH nemzetközi üzletfejlesztési igazgatói pozíciójába Pforzheimben. A nemesfém üzletágban eltöltött 30 év lenyűgöző tapasztalatával alapos szakértelmet és számos sikeres projektet hoz magával.

Érkezése jelentős lépést jelent a vállalat számára, mivel szakértelmét új üzleti területek fejlesztésére és a nemzetközi növekedés előmozdítására fogja felhasználni. Mielőtt a Heimerle + Meule-hoz csatlakozott, Arnd Gollan olyan neves vállalatoknál dolgozott, mint az Agosi, az Umicore és a Degussa. Kulcsszerepet játszott az új piacok megnyitásában és a külföldi gyártóüzemek létrehozásában.

Különösen az Agosi és az Umicore számára Thaiföldön és Kínában végzett munkája, ahol jelentős szerepet játszott egy finomító felállításában, bizonyítja elkötelezettségét és szakértelmét a nemzetközi üzleti életben. Kanadában Arnd Gollan kezdeményezte az Agosi számára egy helyi nemesfémgyártó üzem sikeres átvételét, és ezzel megteremtette első lábnyomát Észak-Amerikában. Arnd Gollan vezette az újonnan alapított pforzheimi Degussa nagykereskedelmi részleg ipari nemesfémekkel kapcsolatos tevékenységeinek fejlesztését és felújítását.

Ez a tapasztalat mélyreható ismereteket adott neki a nemesfém-üzletág összetett követelményeiről, és az iparág keresett szakértőjévé tette. A Heimerle + Meule-nál Arnd Gollan széles körű M&A-tapasztalatát fogja felhasználni az ipari újrahasznosítási részleg bővítésére. Fő feladata az új üzleti területek azonosítása és a stratégiai irányítási projektekben való aktív részvétel lesz.

Célja, hogy a vállalatot továbbra is a nemzetközi nemesfémpiac vezető szolgáltatójaként pozícionálja, és elősegítse a fenntartható növekedést. Arnd Gollan szakértelmével, valamint az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével a Heimerle + Meule ígéretes jövő előtt áll. A nemzetközi üzletfejlesztési igazgatói kinevezése hangsúlyozza a vállalat elkötelezettségét a kiválóság és a globális növekedés iránt.

További hírek



Várjuk Önt a lipcsei ZVO Surface Days 22. standján

Szeretettel várjuk Önöket az INVEST

stuttgartban

április 26-27-én 2024

A Heimerle + Meule már több mint négy éve nagyon sikeresen értékesíti az Eldy Plus® anyagokat a piacon. Eddig ezeket csak maróanyagként tudták ajánlani az elégedett ügyfeleknek. Ez azonban most az új FilaPrintM nyomtatóval megváltozik!

Várjuk Önt a Blechexpo 2023 kiállításon.

2023. november 07-10-én,

Landes...