Katalógus

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

A FLEXI-FLOW Compact sorozat bővítése

Továbbfejlesztett multifunkcionális tömegáramlásmérők/szabályozók gázokhoz

Az elismert FLEXI-FLOW Compact sorozat sikerére építve a Bronkhorst egy átfogó termékcsalád-bővítést mutat be, amely páratlan sokoldalúságot és pontosságot kínál a gázáramlás mérése és szabályozása terén. A FLEXI-FLOW Compact új mércét állít fel a kompaktság, a funkcionalitás és az alkalmazkodóképesség terén, precízen és hatékonyan szolgálva ki a legkülönfélébb alkalmazásokat.

A FLEXI-FLOW Compact sorozat legújabb változata számos innovatív modellt és funkciót mutat be, beleértve a 0-5 mln / percnél kezdődő alacsonyabb áramlási tartományokra szabott műszereket is. Emellett a sorozat mostantól tartalmaz lefelé szerelt műszereket olyan alkalmazásokhoz, ahol felülről történő beépítésre van szükség, valamint integrált elzárószelepekkel felszerelt áramlásszabályozókat, amelyek nagyobb fokú szivárgásmentességet biztosítanak vagy vészlezárást tesznek lehetővé. A FLEXI-FLOW Compact sorozat egyik legfontosabb fejlesztése az EtherNet kommunikáció beépítése, amely zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és integrációs képességeket biztosít a modern ipari környezetek számára.

Az új modellek, akárcsak az eredeti FLEXI-FLOW Compact műszerek, egyedülálló, chipen keresztül működő érzékelőt használnak a bevált by-pass technológiával kombinálva. Ezek a termikus tömegáram-mérők és -vezérlők kivételes teljesítményt nyújtanak, és a hagyományos műszerekhez képest 35%-os méretcsökkenéssel büszkélkedhetnek, így a piacon a legkisebbek a 20 ln/percig terjedő áramlási tartományokban.

A fejlett érzékelőtechnológia nemcsak stabil áramlásszabályozást, hanem gyors válaszidőt is biztosít, 150 ms-nál kisebb ülepedési idővel, megkönnyítve a pontos szabályozást még dinamikus folyamatkörülmények között is. A beépített hőmérséklet- és nyomásérzékelők, valamint a beépített gázadatbázis páratlan pontosságot biztosítanak a változó folyamatparaméterek mellett, így a FLEXI-FLOW Compact műszerek az alkalmazások széles köréhez alkalmazkodnak. A műszerek továbbá átfogó felügyeleti és vezérlési funkciókat kínálnak, beleértve a beépített hőmérséklet- és nyomásérzékelőket, az egyszerű beállításhoz szükséges USB-C portot, az opcionális Bluetooth-kommunikációt a
fokozott elérhetőség érdekében, valamint a NAMUR állapotjelzést színes LED-ek és digitális kimeneti paraméterek segítségével.

Akár előre konfigurált modellként, akár megrendelésre épített megoldásként, akár egyedi többcsatornás rendszerként, a FLEXI-FLOW Compact sorozat páratlan rugalmasságot kínál az egyedi alkalmazási követelményekhez. A Bronkhorst ingyenes és intuitív szoftvereszközökkel a konfigurációhoz, a diagnosztikához és a prediktív karbantartáshoz biztosítja a zökkenőmentes integrációt és az optimális teljesítményt a legkülönbözőbb ipari környezetben.

Tapasztalja meg a tömegáram-szabályozás következő evolúcióját a Bronkhorst kibővített FLEXI-FLOW Compact sorozatával - a pontosság, sokoldalúság és hatékonyság újradefiniálása a gázáram-szabályozásban.

További hírek

mASS-STREAM™ gázáramlásmérők és szabályozók
Az IQ + FLOW® sorozat bővítése a közegszigetelt érzékelőkkel

Számos piacon a miniatürizálás irányába történő elmozdulást látunk. Például a laboratóriumokban a...

Gyors és stabil, bevált és pontos