Katalógus

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY a GMÖHLING Tranportgeräte-től

SZekrénykocsi
ANODIZÁLT ALUMíniumból készült

A Gmöhling szekrénykocsi egy sokoldalú, sokoldalúan használható kocsi, amely számos alkalmazási területen bizonyított. Kórházakban és idősotthonokban világszerte használják a szennyes és friss szennyes szállítására és tárolására, valamint ételszállító kocsiként. A szekrénykocsit sterilizált anyagok szállítására és műtőkocsiként is használják.

A felhasználási területek rendkívül változatosak: legyen szó akár házon belüli szerszámkocsiról, ruhakocsiról színházi, operai, filmes és előadásokhoz, mobil irodáról vagy iskolai és közintézményekben való használatról.

Egy igazi mindenes - a legapróbb részletekig átgondolt.

Polckocsik
alumíniumból

Akár az e-kereskedelemben, az iparban, a műhelyekben vagy az egészségügyben történő komissiózáshoz - a Gmöhling polckocsik mindig hatékony munkafolyamatot biztosítanak. Nélkülözhetetlenek a megbízható szállításhoz, az alkatrészek átmeneti tárolásához és a megrendeléshez kapcsolódó adagoláshoz vagy porciózáshoz a szállítószalagon.

Letisztult kialakításuknak és gyors rendelkezésre állásuknak köszönhetően jelentősen csökkentik a beállítási és szállítási időt.

A nyitott homlokzatú tárolókocsikhoz optimalizált polckocsik számos vállalati folyamat elengedhetetlen részét képezik, és jelentősen javítják a belső munkafolyamatokat. Kis súlyuk ellenére a kocsikat rendkívüli stabilitás jellemzi.

További hírek

GMÖHLING: Fedezze fel legújabb termékeinket és megoldásainkat, cseréljen eszmét csapatunkkal, és tudjon meg többet az iparág legújabb trendjeiről - várjuk Önt is!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024.03.01-től csökkentettük a kiválasztott termékek,...

Évtizedek óta megoldjuk az Ön logisztikai és szállítási követelményeit.

A Gm&ouml...

A behelyezés során keletkező zaj elkerülése érdekében hangelnyelő habot helyezünk a szemetesünkbe.

"Over The Dusty Moon Challenge" - támogattuk a MoonAixperts csapatát
A közelmúltban Gm&...

A Gmöhling GmbH idén ünnepli fennállásának 80. évfordulóját. Walter Gmöhling büszke 98 éves korában sem hagyja ki az alkalmat, hogy beugorjon a cég fürth-stadeln-i székhelyére, és hozzájáruljon ötleteivel. "Hogy a munkahelyek a jövőben is biztosítva legyenek, a teljes vagyonomat az alapítványnak adtam!"