Katalógus

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

Az RK Rose+Krieger az LD sorozatával az alkalmazások széles körét szolgálja ki

Robusztus elektromos hengerek beltéri és kültéri használatra

Az elektromos hengerek nagyon könnyen és pontosan pozicionálhatók, nagy ismétlési pontossággal. A lineáris hajtásokat nemcsak beltéri, hanem egyre inkább kültéri alkalmazásokban is használják. Az RK Rose+Krieger megoldásszállító felismerte ezt a tendenciát. Az LD sorozatával olyan elektromos hengereket kínál, amelyek beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.



Az RK Rose+Krieger az elektromos hengerek széles választékát kínálja, az egyszerű, rövid löketű, nagyon jó ár/teljesítmény arányú hengerektől a nagy teherbírású lineáris hengerekig. Az LD sorozat robusztus alkatrészei beltéri ipari alkalmazásokra és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, például a mezőgazdaságban vagy mobil gépekhez.



A villamos hengerek önzáró lineáris működtetők a trapézorsó meghajtásnak köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy nem kell energiát szolgáltatni ahhoz, hogy az elektromos henger álló helyzetben maradjon. Az elektromos hengerek másik előnye az alacsony karbantartási igényű és szivárgásmentes működésük, mivel nem igényelnek hidraulikafolyadékot vagy sűrített levegőt. Az LD sorozat számos pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Például hengereit a speciális tömítésnek köszönhetően IP69K (statikus) védettségi osztályba tervezték. Ez azt jelenti, hogy nagynyomású gőztisztítóval is könnyen tisztíthatóak. Emellett számos elektronikus funkciót is kínálnak. Többek között a löketük és a sebességük állítható. A hajtások kényelmesen kiválaszthatók és konfigurálhatók egy online eszköz segítségével.



LD sorozat: Kompakt, robusztus és nagy teljesítményű

Az LD75 elektromos hengert kifejezetten szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték, például mezőgazdasági gépeknél, terepjáróknál, kommunális gépeknél és tengeri alkalmazásoknál. A -40 és 85 °C közötti környezeti hőmérséklet ugyanolyan keményen megviseli a villamos hengert, mint az építőipari gépek erős rezgései. A magas IP69K (statikus) védettségi osztálynak köszönhetően a ház még a nagynyomású/gőztisztító sugárzását is gond nélkül elviseli. Az LD75 akár 750 N maximális húzó- és nyomóerővel és 130 mm maximális fokozatmentes lökettel, 50 mm/s haladási sebességgel is rendelhető.



Az LD1000 lineáris működtető a legújabb generáció karbantartásmentes, nagy teljesítményű működtetője, amely két változatban, IP69K (statikus) védelmi osztályban kapható. Az LD1000C modellváltozat (vezérlővel) a házba teljesen integrált, frissíthető vezérlővel rendelkezik, és többek között több hajtás szinkronüzemére is alkalmas. Az azonos LD1000E modellváltozat vezérlő helyett végálláskapcsolókkal van felszerelve. Az LD1000 akár 1000 mm-es lökethosszig és 10 000 N maximális erőig, 156 mm/s sebességig rendelhető. Hideg és meleg körülmények között -20 és +65 °C között garantálja a biztonságos használatot.

További hírek

Új sarokcsatlakozók a még nagyobb rugalmasságért az RK kábelcsatorna-rendszerben
Három új, elforgatható monitortartó a maximális rugalmasság és felhasználóbarátság érdekében
Átfogó termékportfólió a belső áruforgalomhoz
Új csúszóvezetők személyre szabott pozícionálással
A stabil duplacsöves egység kompenzálja a nagy hajlítónyomatékokat