Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

29.07.2024 01:07

A GEDA hozzájárulása az Egyesült Államok kritikus infrastruktúrájához

A GEDA SH1000 US akcióban New Orleans kikötőjében

A GEDA SH1000 US-t kikötői műveletekre tervezték, és a New Orleans-i kikötőben végzett karbantartási munkákat támogatja.
A bajor GEDA ipari és építőipari emelőket gyártó cég hat szervizliftjét használják a kikötőben, amely az USA egyik legfontosabb kikötője. A híres Mississippi folyó Louisiana államon keresztülfolyik, ahol New Orleans kikötője található. New Orleans városa talán leginkább a hatalmas Mardi Gras felvonulásról és a jazzkultúráról ismert. A kulturális sokszínűség egyre több látogatót vonz, és egyre több sétahajó kezdi meg útját New Orleans kikötőjében. Ez egy fontos átrakodó- és kereskedelmi központ az USA-ban. A bajor ipari és építőipari emelőket gyártó GEDA hat GEDA SH1000 amerikai szerviz-emelővel vesz részt a kikötői műveletekben.


A New Orleans-i kikötő egy mélyvízi kikötő, amely egyedülálló elhelyezkedéssel rendelkezik, és több mint 30 nagyobb belvízi kikötővel és Kanadával van összeköttetésben.
A kikötőből több mint 14 500 mérföldnyi vízi útvonal érhető el. A kikötő üzemeltetője, a Port NOLA a vízi áruszállítás mellett vasúti és körutazási szolgáltatásokat is üzemeltet. A kikötő körüli ipari ingatlanokkal a vállalat kis és nagy kereskedelmi szolgáltatóknak, valamint tengeri használatra is kínál helyet. A helyszín sokak számára nagyon vonzó, és a kikötő zavartalan működésének biztosítása alapvető fontosságú. Itt jön a képbe a hat GEDA SH1000 US.

GEDA SH1000 US


A GEDA SH1000 US egy olyan szervizlift, amelyet kifejezetten konténerdaruk üzemeltetésére terveztek. Elsősorban a New Orleans-i kikötőben használják a legfeljebb 6 fős szervizszemélyzet helyszínre szállítására. A GEDA SH sorozatba tartozó felvonók akár 200 métert is képesek megtenni. Az emelő azonban nem csak a személyzetet szállítja a csúcsra, hanem a karbantartási munkákat is támogatja az akár 500 kg súlyú anyagok és szerszámok szállításával. A GEDA SH felvonókkal megvalósított projektek különlegessége a helyszíni egyedi feltételek és követelmények, amelyeket az ügyféllel szoros párbeszédben vitatnak meg.
Mert a GEDA-nál minden egy kézből jön, a tervezéstől a gyártáson át a szervizelésig. New Orleansban két darab GEDA SH1000 US 37 m-es emelési magasságú kikötői darut telepítettek. A platform mérete elegendő helyet kínál 500 kg anyag vagy 6 ember szállítására. A kikötőben használatos emelő másik négy modellje 45 m-es emelési magassággal rendelkezik. Ennek a GEDA SH1000 US-nek a platformja nagyobb, és több helyet kínál az emberek és az anyag számára.
Mind a hat daru 40 m/perc emelési sebességgel négy emeletet ér el az emelővel. A magas és zárt emeleti biztonsági ajtóknak és a QTV rendszernek köszönhetően a dolgozók biztonsága mindenkor garantált. A GEDA SH másik nagy előnye, hogy a szereléshez nincs szükség sem gépteremre, sem felépítményaknára.

A GEDA hét éve New Orleansban

A két 37 méteres emelési magasságú GEDA egység 2017 óta üzemel New Orleans kikötőjében. Két évvel később, 2019-ben további négy, 45 méteres magasságú berendezés következett. A Port NOLA kikötőüzemeltető több okból is a GEDA mellett döntött. A GEDA-val való szoros együttműködésnek és a professzionális kezelésnek köszönhetően a különleges követelményeket optimálisan teljesítették.
A minőség és a támogatás meghatározó a közös siker szempontjából a .

További hírek

A GEDA több eszköze is támogatja a norvég főváros városh&aa...

Két GEDA 3700 Z/ZP támogatja az Új Nemzeti Kórház építését


18 résztvevő indult az asbach-bäumenheimi GEDA GmbH számára a 2024-es céges futáson A...

A GEDA Multilift P22 Premium mint segítő Anglia második legnagyobb városában
Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.

15.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
Új fejezet kezdődött a GEDA Centralnál