Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Az Eppendorf a BioNsight felhőszoftver bevezetésével javítja a biofolyamatok nyomon követését és elemzését

A biofolyamat-fejlesztésben az adatok a siker kulcsa. Meg kell érteni, hogy mely kritikus folyamatparaméterek befolyásolják a sejtnövekedést, a termékhozamot és a kritikus minőségi jellemzőket, röviden: gyorsan kell sikeres folyamatokat fejleszteni. A különböző folyamatfutásokból származó, a legkülönfélébb inline érzékelők és külső analizátorok által generált biofolyamat-adatok olyanok, mint egy kirakós játék egyes darabjai. Az Eppendorf elindítja a BioNsight cloudot, egy új, felhőalapú szoftvermegoldást a biopróbafolyamatok megfigyelésére és elemzésére. Ez megkönnyíti a bioprocessz-adatok egyetlen központi helyen történő konszolidálását és elemzését, segít megoldani ezt a kirakós játékot és betekintést nyerni az adatokból.

A BioNsight cloud teljes mértékben integrálva van az Eppendorf DASware® control 6 bioprocessz vezérlő szoftverébe. Ez lehetővé teszi az automatikus adatátvitelt a DASware control 6 rendszerből a felhőbe valós időben. Lehetőség van külső elemző eszközökről származó offline adatok, a oldalon található historikus futtatások adatai és más cégek bioprocessz-vezérlőiből származó folyamatadatok feltöltésére is.
Elemezzen és építsen az adatokra: Az adatok kontextusba helyezhetők, hogy még mélyebb betekintést nyerhessenek: A különböző futtatásokból származó adatok könnyen szinkronizálhatók és összehasonlíthatók, így könnyebben azonosíthatók a különböző futtatások és skálák mintázatai, felgyorsítva a fejlesztési folyamatot, valamint biztosítva az egyenletes minőséget és a
folyamat teljesítményét.

Távfelügyelet: A BioNsight felhő lehetővé teszi a DASware control 6 bioprocess control szoftver által vezérelt biopolyamatok távfelügyeletét. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók mindig tudják, hogyan teljesítenek a bioprocessz-folyamatok, és gyorsabban meghozhatják a megfelelő döntéseket, miközben a folyamat még fut.
Az adatokhoz való hozzáférés és az együttműködés egyszerűsítése: A BioNsight felhőben lévő bioprocessz-adatok bárhonnan és bárki számára elérhetők, akit a tulajdonos felhatalmaz. A BioNsight cloudot a legmagasabb szintű adatbiztonsági szabványokra összpontosítva fejlesztették ki. A Microsoft® Azure technológián hosztolva és építve a felhasználó számára biztosítja, hogy az adatok jól védettek, mégis hozzáférhetők.
Jill Perez, a Solugen (USA) tudósa értékelte a terméket a fejlesztés során, és ismerteti annak előnyeit: "A BioNsight cloud azon képessége, hogy minden egyes fermentációs futtatás adatait tárolja, felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult, így az összes bioreaktor adatai könnyen összehasonlíthatók. Az online funkcionalitás lehetővé teszi a futtatások valós idejű megtekintését, amely akár mobileszközökön is elérhető. Emellett a grafikus funkció leegyszerűsíti az adatok vizualizálását, így a múltbeli és a jelenlegi futtatások összehasonlítása könnyedén elvégezhető."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

További hírek

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipe...

Az ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) címkék a tápért&e...
Investigators 2024: Clemens Plaschka, Ausztria

A Laura Machesky professzor által elnökölt független zsűri a 20 000 eurós díjra Clemensnek a hírv...

A laboratóriumok a nagy áteresztőképességű folyamatokban használt lemezek nagy teljesítményétől é...