Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipettázás között

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipettázás között Az Eppendorf bemutatja új, modern 96 csatornás folyadékkezelő rendszerét:

az epMotion® 96 Flex.

A készülék közvetlen kategorizálása: Az új epMotion® 96 Flex a kézzel tartott elektronikus pipetták és a teljesen automatizált pipettázó rendszerek között helyezkedik el. Ezért a kézi pipettázáshoz képest jelentősen javítja a hatékonyságot, és nagyobb áteresztőképességet tesz lehetővé. Emellett költséghatékony alternatívát kínál a teljesen automatizált folyadékkezelő rendszerekhez képest, miközben kevesebb helyet foglal a laboratóriumi padon. Kompakt méretének és az értelmesen elhelyezett kezelőelemeknek köszönhetően a készülék gond nélkül használható steril munkapadokon is.

Az epMotion® 96 Flex adagolófejei gyorsan és szerszám nélkül cserélhetők, így könnyedén alkalmazkodni lehet a különböző térfogattartományokhoz. A rendszerhez a bevezetéskor két adagolófej áll rendelkezésre, amelyek a 0,5 és 300 μL, valamint az 5 és 1000 μL közötti térfogattartományokat fedik le.

Az epMotion® 96 Flex érintőkijelzőt kínál intuitív kezelőszoftverrel, amely felhasználóbarát és pontos kezelést biztosít.

Az új ISO 23783-2 szabvány szerint kalibrált epMotion® 96 Flex kiváló pipettázási pontosságot és precizitást kínál.

A kézi munkafolyamatokban való használaton túl ez a rendszer a nagy automatizált rendszerek értékes kiegészítőjeként szolgál. "Feeder" szerepkörben a lemezek előkészítésére használható a további automatizált feldolgozáshoz.

A sokoldalú epMotion® 96 Flex kiegészíti mind a kézi, mind az automatizált munkafolyamatokat, és zökkenőmentesen illeszkedik az alkalmazások széles körébe, a molekuláris biológiától a sejtkultúráig.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/ https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

További hírek

A biofolyamat-fejlesztésben az adatok a siker kulcsa. Meg kell érteni, hogy mely kr...

Az ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) címkék a tápért&e...
Investigators 2024: Clemens Plaschka, Ausztria

A Laura Machesky professzor által elnökölt független zsűri a 20 000 eurós díjra Clemensnek a hírv...

A laboratóriumok a nagy áteresztőképességű folyamatokban használt lemezek nagy teljesítményétől é...