Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Elengedhetetlen a szerszám- és formakészítéshez

a norelem bővíti szabványos alkatrészek választékát

A norelemnél az ügyfelek mostantól a szerszám- és formakészítéshez szükséges szabványos alkatrészek széles választékát találják meg. A szabványos alkatrészek olyan szabványosított elemek, amelyeket a szerszámok, szerszámok vagy gépalkatrészek furataiba vagy mélyedéseibe szerelnek be, hogy biztosítsák az alkatrészek sima és pontos mozgását és minimalizálják az oldalirányú elmozdulást.

A norelem teljes választéka összesen 18 termékcsaláddal és mintegy 2300 cikkel bővült. Az új termékek közé tartoznak a vezetőoszlopok és vezetőcsapok, valamint a vezetőperselyek, vezetőcsövek és csúszólemezek.



Jó vezetés

a norelem egyrészt vezetőoszlopokat kínál, olyan edzett acélból készült hengeres rudakat, amelyek a mozgó alkatrészek pontos függőleges igazítására és stabil vezetésére használhatók. Szintén edzett acélból készülnek a norelem vezetőcsapok, hengeres csapok, amelyek pontosan illeszkednek a vezetőoszlopok furataiba.

Grafitbetétes bronzból vagy edzett acélból készült vezetőperselyek, vezetőcsövek és csúszólemezek is kaphatók. A speciális anyagösszetétel nagy mechanikai szilárdságot biztosít az elemeknek, és ellenállóvá teszi őket a terhelésekkel és ütésekkel szemben. A grafitbetét mint önkenő elem minimalizálja a súrlódást, csökkenti a csúszóelemek és a mozgó alkatrészek kopását, és így meghosszabbítja a szerszám élettartamát.



A szabványos alkatrészek számos előnye

A norelem szabványos alkatrészek használata javítja a szerszám vagy szerszám stabilitását és a mozgásszabályozást. Ezért nélkülözhetetlenek a fröccsöntőszerszámokban, a lyukasztószerszámokban és más precíziós alkalmazásokban. Szabványosított, gyakorlatilag karbantartásmentes alkatrészekként garantálják a megismételhető gyártási folyamatokat, a folyamatosan magas minőséget és az alkatrészek tartósságát. Gyorsan összeszerelhetők, szétszerelhetők vagy kicserélhetők, megspórolják az időigényes utómunkálatokat és az intenzív karbantartást, és így fontos költségtényezőket küszöbölnek ki.

a norelem rövid szállítási határidőket is kínál, mivel a szabványos alkatrészek raktáron vannak.

További hírek

norelem zsanérok alumíniumprofilokhoz

A zsanérok mindenhol megtalálha...

Egy teherautó tele innovációval
A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket