Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

A biztonság mindig szem előtt

SISTEMA biztonsági könyvtár a Dunkermotoren intelligens dPro motorjaihoz STO-val

Az AMETEK márkához tartozó Dunkermotoren mostantól biztonsági könyvtárat kínál ügyfeleinek az intelligens motorokhoz és vezérlőelektronikákhoz integrált STO (Safe Torque Off) biztonsági funkcióval. Ez a dPro család kefe nélküli egyenáramú motorok teljes választékán kívül a BGE 5510 dPro külső vezérlőelektronikát is magában foglalja. Ez megkönnyíti a teljes rendszerbiztonság meghatározását egy számítási eszköz segítségével.

Az IFA ingyenes SISTEMA szoftverasszisztense például automatizált segítséget nyújt a gépgyártóknak a teljes rendszer biztonságának kiszámításához. A szoftverben rögzíthetők a különböző komponensek és kockázati paramétereik, és automatikusan meghatározhatók az egyes változtatások hatásai, beleértve a rendszer által elért teljesítményszintet is. Ezek a biztonság szempontjából releváns adatok a könyvtár segítségével egyszerűen átmásolhatók egy projektbe. A kézi átvitel és az ezzel járó hibakockázat így megszűnik.

A biztonsági könyvtár az összes STO-val rendelkező Dunkermotoren termékhez ingyenesen letölthető a hajtástechnikai gyártó weboldaláról:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

További hírek

A Dunkermotoren új 4Q vezérlője nagy teljesítményt kínál megfizethető áron
A Dunkermotoren előkészíti az utat a teljesen automatizált és digitalizált intralogisztika számára
A Dunkermotoren, az AMETEK márkája büszke arra, hogy kefe nélküli egyenáramú motorjával a Minas Gerais-i Egyetem Milhagem Team versenyautóját hajtja
A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez