Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Új hajtásmegoldások az ipari automatizáláshoz

A Dunkermotoren előkészíti az utat a teljesen automatizált és digitalizált intralogisztika számára


Szeptember 18-án és 19-én az ipari automatizálás szakértői és gyakorlati szakemberei találkoznak az all about automation című rendezvényen Chemnitzben. Az új szoftverekről, robotikai megoldásokról és automatizálási alkatrészekről folytatott eszmecsere jelentősen befolyásolja majd az új fejlesztéseket, és előreviszi az iparágat.

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája is jelen lesz ezen az iparági találkozóponton, és innovatív hajtástechnológiával és digitális megoldásokkal erősíti az intralogisztikát.

Például az új PLG 75 SL Servoline sebességváltó a több mint 20 000 órás élettartamával a hajtástechnikai gyártó hosszú élettartamú DC szervomotorjaival kombinálva tökéletes megoldást jelent a különösen nagy ciklusszámú ipari alkalmazások automatizálására.

A kifejezetten a vezető nélküli szállítórendszerekhez, például AGV-khez és AMR-ekhez készült termékportfólió különösen kompakt megoldásokat tesz lehetővé, amelyek akár 4 tonnás terheket is biztonságosan manővereznek raktárakban és gyártócsarnokokban.

Akár mobil, akár rendszerbe integráltan - a saját digitális márkájú nexofox szoftvermegoldásai biztosítják az összes motor- és működési adat élő felügyeletét, függetlenül a helyszíntől. Az állapotfigyelés és a prediktív karbantartás már nem a jövő álma, hanem a nexofoxnak köszönhetően már valóság az Ön intelligens gyárában.

Tervezze meg a holnap ipari automatizálását, és látogasson el a Dunkermotorenhez az aaa Chemnitz kiállításon az 1-127-es standon.

További hírek

A Dunkermotoren új 4Q vezérlője nagy teljesítményt kínál megfizethető áron

SISTEMA biztonsági könyvtár a Dunkermotoren intelligens dPro motorjaihoz STO-val...

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája büszke arra, hogy kefe nélküli egyenáramú motorjával a Minas Gerais-i Egyetem Milhagem Team versenyautóját hajtja
A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez