Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Teljesen integrált költséghatékony vezérlő

A Dunkermotoren új 4Q vezérlője nagy teljesítményt kínál megfizethető áron

A Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 42 kefe nélküli motorja már régóta bevált a legkülönbözőbb alkalmazásokban és iparágakban. Most a hajtástechnikai gyártó egy újabb integrált vezérlőt dob piacra. A BG 42 dGo nagy teljesítményével nyűgöz le, különösen kedvező áron. A teljes értékű, 4 kvadránsból álló vezérlő gyárilag paraméterezhető és a bemenetein keresztül egyszerűen vezérelhető. Emellett a motorban rejlő teljes potenciált kihasználja - függetlenül a kiválasztott hosszúságtól és névleges feszültségtől (BG 42x15 12V-tól BG 42x45 48V-ig).

A vezérlőnek a motorházba történő integrálásával és a működési paraméterek optimalizálásával különösen hatékony hajtás konfigurálható, amely értékes energiát takarít meg, és jelentősen meghosszabbítja az akkumulátoros készülékek üzemidejét.

A konfigurálható csatlakozásoknak köszönhetően az alkalmazásban szükséges motor teljes funkcionalitása a lehető legkevesebb vezetékkel képezhető le. Az alapváltozatban például a teljes potenciál kihasználásához a tápellátáson kívül csak egy analóg bemenetre, egy fordulatszám-kimenetre és két digitális bemenetre van szükség.

Védelmi osztály szükséges? Nem probléma! Az új dGo vezérlő a robusztus, hibrid dugókkal ellátott BG45 változatba is beépíthető, amely akár IP65 védettségű. Szivattyús alkalmazásokban például az új BG42 dGo vezérlő lehetővé teszi a pontosan szabályozott fordulatszámot és a kívánt áramlási sebesség pontos beállítását, ami nagymértékben javítja az ilyen rendszer hatékonyságát. Ugyanakkor a nyomatékkorlátozás is pontosan és reprodukálhatóan állítható ex works minden alkalmazáshoz, ami például fejőrobotoknál vagy a termelési rendszereknél a szalagfeszítés szabályozásánál szükséges. A BG 42 dGo-val a Dunkermotoren egy különösen gazdaságos hajtáskoncepciót kínál, amely számos alkalmazáshoz optimálisan konfigurálható.

További hírek

A Dunkermotoren előkészíti az utat a teljesen automatizált és digitalizált intralogisztika számára

SISTEMA biztonsági könyvtár a Dunkermotoren intelligens dPro motorjaihoz STO-val...

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája büszke arra, hogy kefe nélküli egyenáramú motorjával a Minas Gerais-i Egyetem Milhagem Team versenyautóját hajtja
A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez