Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Ipari lökéscsillapítók (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie) terméke

Kérdés a termékről  

Kis furatú sorozatú állítható lengéscsillapítók

  • Energiaelnyelés kis méretben
    Az ITT Enidine állítható hidraulikus lengéscsillapítók rugalmasságot biztosítanak az energiaelnyelési megoldásokban, amikor a bemeneti paraméterek változnak vagy nem egyértelműen meghatározottak. Az állítógomb egyszerű elforgatásával a csillapítóerő az alkalmazásban előforduló feltételek széles skálájának megfelelően változtatható.

Sorozat állítható középfuratú lengéscsillapító

  • Hangolható energiaelnyelés
    Amikor a bemeneti paraméterek változnak vagy nem határozhatók meg egyértelműen, az Enidine állítható középfuratú hidraulikus lengéscsillapítók hangolható megoldást nyújtanak az egyedi energiaelnyelési és lökéscsillapítási alkalmazási követelményekre. A beállítási gomb egyszerű elforgatásával a csillapítóerő a feltételek széles skálájához igazodva változtatható, és lehetővé teszi a széleskörű energiabemeneti változókat.

Sorozat állítható nagy furatú lengéscsillapító

  • Az alkalmazási követelményekhez alkalmazkodó lengéscsillapítók
    Az Enidine nagy furatú, állítható hidraulikus lengéscsillapítók sorozatát úgy tervezték, hogy megfeleljen a változó vagy nem egyértelmű bemeneti paraméterekkel rendelkező energiaelnyelési alkalmazások követelményeinek. Az állítógomb egyszerű elforgatásával a csillapítóerő megváltoztatható, hogy alkalmazkodjon az alkalmazásban előforduló feltételek széles skálájához.

Kérdés a termékről  

További termékek a Ipari lökéscsillapítók termékkategóriában

Ipari lökéscsillapítók

Az Enidine a piacon ma kapható legátfogóbb, nagy furatú, állítható ipari lengéscsillapítók és szerelési tartozékok választékát kínálja. Az Enidine OEMXT sorozat lapos állítógombbal rendelkezik, 25 és...

Ipari lökéscsillapítók (ECO Series)

ECO sorozat Állítható lengéscsillapítók

Környezetbarát kialakítás
Miért érné be kevesebbel? Ha az Ön üzemi alkatrészeinek védelméről van szó a nagy energiájú erők által okozott káro...

Ipari lökéscsillapítók (Jarret)

Speciális lengéscsillapítók nagy alkalmazásokhoz

A Jarret sorozatú ipari lengéscsillapítók a speciálisan kifejlesztett szilikon elasztomerek egyedi kompressziós és nyírási...