Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Ipari lökéscsillapítók (ECO Series) terméke

Kérdés a termékről  

ECO sorozat Állítható lengéscsillapítók

Környezetbarát kialakítás
Miért érné be kevesebbel? Ha az Ön üzemi alkatrészeinek védelméről van szó a nagy energiájú erők által okozott károktól, kiváló minőségű termékeket kínálunk vonzó áron, amelyek bármilyen összehasonlításban megállják a helyüket. Olyan alkalmazásokhoz, ahol az üzemidő kritikus paraméter, az Enidine ECO sorozatú lengéscsillapítók biztosítják a megérdemelt védelmet és tartósságot. Az ITT Enidine forradalmasította az ipari lengéscsillapítók piacát azáltal, hogy bevezette az iparág első környezetbarát konstrukcióit, amelyek ellenállnak a modern berendezések zord környezetének.

Az ECO sorozatot olyan anyagokkal és folyadékokkal tervezték, amelyek biztonságosak a környezetünk számára. A különböző modellek biztosítják a szükséges rugalmasságot az üzemi feltételek széles skálájához, különböző tömegekkel és emelőerőkkel, hogy az üzemi paraméterek széles skáláját lefedjék. Az új ECO sorozat minden esetben biztosítja az elvárt teljesítményt, akár alacsony fordulatszámú, nagy meghajtóerővel rendelkező, akár nagy fordulatszámú, kis meghajtóerővel rendelkező alkalmazásokban.

Ideális élelmiszer- és italipari alkalmazásokhoz és más agresszív környezetekhez, ahol a termék hosszú élettartama fontos szempont a berendezések élettartama szempontjából. Az Enidine ITT új ECO sorozatú lengéscsillapítói 336 órán át tartó, sós permetben végzett tartóssági tesztekkel az iparágban a szabványos termékek közül a legjobb korrózióállóságot nyújtják.

Kérdés a termékről  

További termékek a Ipari lökéscsillapítók termékkategóriában

Ipari lökéscsillapítók

Az Enidine a piacon ma kapható legátfogóbb, nagy furatú, állítható ipari lengéscsillapítók és szerelési tartozékok választékát kínálja. Az Enidine OEMXT sorozat lapos állítógombbal rendelkezik, 25 és...

Ipari lökéscsillapítók (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Kis furatú sorozatú állítható lengéscsillapítók

  • Energiaelnyelés kis méretben
    Az ITT Enidine állítható hidraulikus lengéscsillapítók rugalmasság...

Ipari lökéscsillapítók (Jarret)

Speciális lengéscsillapítók nagy alkalmazásokhoz

A Jarret sorozatú ipari lengéscsillapítók a speciálisan kifejlesztett szilikon elasztomerek egyedi kompressziós és nyírási...