Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Olajfékek (DA) terméke

Kérdés a termékről  


olajfékek különböző körülményekhez

Az Enidine DA sorozatú olajfékei tökéletesek a nagy energiájú, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, amelyeknél a feszítés, a tömörítés vagy mindkettő mozgásszabályozására van szükség.ezeket a nem állítható, testre szabott fojtófuratokkal rendelkező egységeket speciális bemeneti feltételekhez tervezték, és egy vagy több fojtófurat-konfigurációt kínálnak.

Amikor az olajfékhengerre nyomást gyakorolnak, az ellenőrző golyó (kompresszió) az ülésébe kényszerül. Amint a dugattyúfej elmozdul, az olaj a lengéscsillapító csőben található fojtónyílás(ok)on keresztül nyomódik, és a szükséges csillapítóerő keletkezik. Miután az olaj áthaladt a fojtónyíláson, az olaj egy része áthalad a hosszabbító visszacsapószelepen, és kitölti a lengéscsillapító cső rúdoldali végét. A dugattyúrúd által kiszorított olaj többi része összenyomja a kiegyenlítő szivacsot.


Olajfékek különböző körülményekhez
Az Enidine DA sorozatú olajfékei tökéletesek a nagy energiájú, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, amelyeknél a feszítés, a tömörítés vagy mindkettő mozgásszabályozására van szükség.ezeket a nem állítható, testre szabott fojtófuratokkal rendelkező egységeket speciális bemeneti feltételekhez tervezték, és egy vagy több fojtófuratú konfigurációkat kínálnak.

Amikor az olajfékhengerre nyomás hat, az ellenőrző golyó (kompresszió) a helyére kényszerül. Amint a dugattyúfej elmozdul, az olaj a lengéscsillapító csőben található fojtónyílás(ok)on keresztül nyomódik, és a szükséges csillapítóerő keletkezik. Miután az olaj áthaladt a fojtónyíláson, az olaj egy része áthalad a hosszabbító visszacsapószelepen, és kitölti a lengéscsillapító cső rúdoldali végét. A dugattyúrúd által kiszorított olaj többi része összenyomja a kiegyenlítő szivacsot.




Az olajfékhenger kihúzása után a (kihúzott) ellenőrző golyó a helyére nyomódik. Amint a dugattyúfej elmozdul, az olaj a lengéscsillapító csőben található fojtófuraton keresztül nyomódik, és a szükséges csillapítóerő keletkezik. Az ellenőrző golyó (összenyomás) a lengéscsillapító cső vakoldalát kitöltő olaj áramlása által nyílik ki.

Az Enidine DA sorozatú modelljei a lengéscsillapító csőben lévő több fojtófurat segítségével testre szabhatóak fojtófuratokkal, hogy a löketút mentén növekvő lassítóerőt hozzanak létre. Ez előnyös lehet a fedél sebességének szabályozásában, ahogyan az záródik, mivel a nyomaték a fedél súlya miatt változik, ahogyan az záródik.

Kérdés a termékről  

További termékek a Olajfékek termékkategóriában

Viszkózus fordulatszám-szabályozó

A viszkózus fordulatszám-szabályozó (VSG) egyszerű, könnyű, mégis robusztus kialakítása megbízható teljesítményt nyújt az ipari alkalmazások széles körében. A VSG szilikonalapú viszkózus nyírási te...

Hidraulikus vontatórudak

Az ITT Enidine Inc. hidraulikus túlfutófékei olyan tulajdonságokkal, funkciókkal és előnyökkel rendelkeznek, amelyek meghosszabbítják a függő- és padlószállító rendszerek élettartamát azáltal, hogy...