Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Viszkózus fordulatszám-szabályozó terméke

Kérdés a termékről  

A viszkózus fordulatszám-szabályozó (VSG) egyszerű, könnyű, mégis robusztus kialakítása megbízható teljesítményt nyújt az ipari alkalmazások széles körében. A VSG szilikonalapú viszkózus nyírási technológiát alkalmaz a tengelyek forgásának és a csuklóterhelésnek a szabályozására. A rögzített házban lévő forgórészt szilikonolaj veszi körül. Ahogy a tengely forog, a belső forgórész levágja a szilikonolajat, ami ellenállást és folyékony mozgást eredményez. Az egyes VSG-k közegviszkozitását különböző változók, például az alkatrész mérete, súlya, rugótartása és a kívánt ciklusidő figyelembevételével választják ki.
Kiválóan alkalmas görgős kapuk és tűzgátló ajtók vezérlésére

Új telepítésekhez és utólagos felszerelésekhez egyetlen VSG egyszerűen beépíthető a hornyos görgős kapu tengelyébe. Ebben az esetben az ajtó gyártójának utasításait kell követni. A reteszelő mechanizmusú eszközökkel ellentétben a VSG-k nem igényelnek semmilyen beállítást a telepítés vagy a működés során, és a legtöbb nagyméretű ajtó nyitási és zárási sebességét képesek szabályozni. Túlméretezett ajtók vagy kapuk esetén több korlátozó is használható.

A legtöbb nagy ajtógyártó által használt szabadalmaztatott VSG-k megfelelnek az Underwriters Laboratories, a Warnock Hersey és a Factory Mutual által meghatározott ipari szabványoknak. A számos ipari szabványnak való megfelelés mellett az ajtók 3 órás tűzvédelmi tesztelését is sikeresen elvégezték.

Kérdés a termékről  

További termékek a Olajfékek termékkategóriában

Hidraulikus vontatórudak

Az ITT Enidine Inc. hidraulikus túlfutófékei olyan tulajdonságokkal, funkciókkal és előnyökkel rendelkeznek, amelyek meghosszabbítják a függő- és padlószállító rendszerek élettartamát azáltal, hogy...

Olajfékek (DA)


olajfékek különböző körülményekhez

Az Enidine DA sorozatú olajfékei tökéletesek a nagy energiájú, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, amelyeknél a feszítés, a tömörít...