Katalógus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Vissza a listához

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH gyártó Csapágy nélküli kódolók terméke

Kérdés a termékről  

Megbízható sebességmérés mágneses érzékelős megoldással.

A csapágy nélküli kódolók a csapágyazott kódolók tökéletes alternatívája, mivel kompakt kialakításuk és könnyű szerelési lehetőségük miatt szinte bármilyen tengelyátmérőre felszerelhetők. A Kübler csapágy nélküli encodereit már ma is használják a hajtás- és felvonótechnikában, aszinkronmotoroknál vagy külső forgórészes motoroknál, illetve generátorokban, nagymotorokban és szélturbinákban. Intelligens technológiánk a legmagasabb jelminőséghez áll rendelkezésre. A digitális valós idejű jelfeldolgozás kompenzálja az esetleges jelhibákat és optimalizálja a hajtásvezérlést. Tervezze meg üzemeit, gépeit vagy motorjait a Küblerrel!

Inkrementális csapágy nélküli kódolók

Ideális a pontos fordulatszámméréshez, akár 16 000 impulzus/fordulat felbontással, HTL vagy TTL változatban kapható. Egyszerű, gyors telepítés a különböző tengelyrögzítési lehetőségeknek köszönhetően, mint például a nyomóülés, a tengelycsavar vagy a csavaros karima. Nagy szerelési tűrés a mágneses gyűrű és az érzékelőfej között.

Abszolút csapágy nélküli kódolók

Ideális a pontos pozíció- vagy szögméréshez, akár 16 000 mérési lépés/fordulat felbontással, és SSI vagy CANopen változatban kapható. További inkrementális jelek a nagy dinamikájú meghajtásokhoz. Az abszolút mérési elvnek köszönhetően az érzékelőfej kialakítása a mágneses gyűrű sugarához igazodik. Szabványos tengelyátmérő 30 mm. Ez az átmérő nem elegendő az Ön alkalmazásához? Nem probléma. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Nagyobb mennyiség esetén megvalósítjuk az Ön egyedi csapágy nélküli jeladó megoldását.

Kérdés a termékről  

További termékek a Forgó jeladók termékkategóriában

Forgó jeladók

A forgókódokat mindenütt használják, ahol hosszakat, pozíciókat, sebességeket és szögeket kell mérni. A mechanikus mozgásokat elektromos jelekké alakítják át. A forgókódolók működési elvei között külö...