Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Többcsatornás pipetták (Move It®) terméke

Kérdés a termékről  

Rendszeresen szállít át mintákat egyik edényformátumból a másikba - például reakcióedényekből lemezekbe -, és hatékonyabb és biztonságosabb megoldást keres? Az új Move It® pipetta állítható csúcstávolsággal felgyorsítja és leegyszerűsíti több minta egyidejű pipettázását. A csőcsatlakozások nélküli egyedi kialakítás nagyobb pontosságot és tartósságot, valamint a felhasználók és a minták biztonságát biztosítja.

Az Eppendorf az állítható csúcstávolságú pipettákat az alapoktól kezdve újradefiniálta prémium szabványainak megfelelően.

A Move It® az ügyfelek azon kéréseinek eredménye, amelyek egy hatékony és biztonságosabb megoldást igényeltek több minta egyidejű pipettázásához egyik edényformátumból a másikba, például reakcióedényekből lemezekbe. Mitől olyan egyedülálló az új Move It? Nem igényel csőcsatlakozást a hegykúp és a dugattyú-henger rendszer között. Ez fokozza a pipettázási teljesítményt: a kevesebb mozgó alkatrész, amelyek gyakran érzékenyek, nagyobb pontosságot és tartósságot biztosít. A Move It autoklávozható. Ez növeli a felhasználók és a minták biztonságát.

Kérdés a termékről  

További termékek a Többcsatornás pipetták termékkategóriában

Többcsatornás pipetták (Eppendorf Research® plus)

Mindig a tudósok igényeire összpontosítva
Az Eppendorf ügyfelei egészségének fenntartható előmozdítása érdekében bevezette a PhysioCare Concept®-t. Az ultrakönnyű mechanikus pipetta Eppend...