Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Többcsatornás pipetták (Eppendorf Research® plus) terméke

Kérdés a termékről  

Mindig a tudósok igényeire összpontosítva
Az Eppendorf ügyfelei egészségének fenntartható előmozdítása érdekében bevezette a PhysioCare Concept®-t. Az ultrakönnyű mechanikus pipetta Eppendorf Research plus nem csak a precizitás és pontosság legmagasabb követelményeinek felel meg, hanem nagyobb rugalmasságot és maximális ergonómiát is kínál. Az Eppendorf az új 16 és 24 csatornás pipettarendszerrel a 384 lyukú lemezekhez, amely a bevált koncepciókat új innovációkkal ötvözi, ismét felülmúlta önmagát.

Az ultrakönnyű pipetta, amely izgatja a kezét
Az Eppendorf Research plus mechanikus pipetta több mint 60 év innovációját egyesíti a folyadékkezelésben, és a világ egyik legszélesebb körben használt pipettája. Ez teszi az egyik legbiztonságosabb és legergonomikusabb pipettává, amely ma kapható. A Research plus mikroliteres pipetta segít megóvni ügyfeleink egészségét a mindennapi laboratóriumi munka során. Úttörő szerepet játszott az Eppendorf híres PhysioCare Concept® koncepciójában, és jelentősen csökkenti a kéz és a kar megterhelését pipettázás közben. Az Eppendorfnál a Research plus az a pipettacsalád, amely a legkisebb tömegű és a legkisebb működtetési erőt igényli. Még alacsonyabb működtetési erők csak az elektronikus Eppendorf pipettáinkkal érhetők el. Élvezze a kiemelkedő rugalmasságot, és válasszon az egycsatornás, fix vagy változó térfogatú pipetták, valamint a 8, 12, 16 és 24 csatornás többcsatornás pipetták közül.
Termékjellemzők
Jó érzés tudni, hogy helyesen cselekszik - tudni, hogy a világ egyik legfejlettebb pipettájával dolgozik. Rugós hegykúp, további kalibrálási lehetőség, továbbfejlesztett térfogatjelző - és mindez egy ultrakönnyű, teljesen autoklávozható pipettában: Ez az Eppendorf Research plus pipetta.

Kérdés a termékről  

További termékek a Többcsatornás pipetták termékkategóriában

Többcsatornás pipetták (Move It®)

Rendszeresen szállít át mintákat egyik edényformátumból a másikba - például reakcióedényekből lemezekbe -, és hatékonyabb és biztonságosabb megoldást keres? Az új Move It® pipetta állítható csú...