Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Laboratóriumi centrifugák (MiniSpin®/MiniSpin® plus) terméke

Kérdés a termékről  

Nagy teljesítményű és könnyen kezelhető belépő szintű centrifugák. Elég kicsik ahhoz, hogy minden egyes munkaállomás felszerelhető legyen egy "személyes" centrifugával. Két modell áll rendelkezésre az Ön teljesítményigényének megfelelően.

A nagy teljesítményű és felhasználóbarát MiniSpin és MiniSpin plus elég kicsi ahhoz, hogy minden munkaállomás felszerelhető legyen egy "személyes" centrifugával. Két modell áll rendelkezésre az Ön teljesítményigényeinek megfelelően. A MiniSpin plus elegendő sebességet biztosít a molekuláris biológiai elválasztásokhoz.

Az Eppendorf Minispin és MiniSpin plus személyi centrifugák valóban léteznek. A rotor, a belső centrifugafedél és a fedél reteszelése fémből készült a maximális üzembiztonság érdekében.

Kiegészítő rotor opció akár 2 x 8 csöves PCR-csíkhoz.

Kérdés a termékről  

További termékek a Laboratóriumi centrifugák termékkategóriában

Laboratóriumi centrifugák (Centrifuge 5702/5702 R/5702 RH)

Szeretné javítani a munkakörnyezetét? Az 5702 család rendkívül csendes, alacsony fordulatszámú centrifugáinak kompakt kialak&iacute...

Nagy sebességű centrifuga (CR30NX)

Nagyon nagy, akár 110 000 x g sebességgel és akár 6 literes futásonkénti kapacitással a CR30NX centrifuga a prémium megoldásunk a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, egészen az ultracentrifugálás "belé...