Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Nagy sebességű centrifuga (CR30NX) terméke

Kérdés a termékről  

Nagyon nagy, akár 110 000 x g sebességgel és akár 6 literes futásonkénti kapacitással a CR30NX centrifuga a prémium megoldásunk a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, egészen az ultracentrifugálás "belépő szintjéig". A Centrifuge CR30NX-hez 8 különböző, az Ön alkalmazási igényeire szabott készlet áll rendelkezésre, amelyek egy rotor és a megfelelő fogyóeszközök tartalmazzák.

A nagyon nagy, akár 110 000 x g sebességgel a Centrifuge CR30NX olyan g-erőket ér el, amelyek átlépik az ultracentrifugálás tartományát, így optimális megoldás a széles alkalmazási körrel rendelkező laboratóriumok számára. A biomassza folyamatos áramlással történő betakarításától kezdve az olyan kis részecskék elválasztási lépéseiig, mint a vírusok, organellák, extracelluláris vezikulák vagy nanorészecskék, a készülék kiemelkedő sokoldalúsága és teljesítménye mindet lefed.
Az innovatív 4 x 1,5 L-es R9A2 rotor az egyedülálló háromszög alakú 1,5 L-es palackokkal kombinálva segít felgyorsítani a biomassza betakarítási munkafolyamatot azáltal, hogy csökkenti a kezelendő palackok számát. Az akár 1000 programmal rendelkező nagyméretű érintőképernyős kezelőpanel gyors és egyszerű kezelést biztosít. A felhasználókezelési és dokumentációs funkció támogatja a szabályozott környezetben dolgozó ügyfeleket. Emellett az önzáró rotorrendszer azonnali rotorfelismeréssel biztosítja a készülék biztonságos és kényelmes mindennapi működését. A rotornak a hajtótengelyre történő felhelyezésekor a centrifuga azonnal felismeri azt, ami a rotor maximális fordulatszámának beállításához vezet. Számos további biztonsági funkció, mint például a rotorfedél-érzékelés, a kiegyensúlyozatlanság-érzékelés vagy az ajtó reteszelés a lehető legnagyobb felhasználói biztonságot biztosítja.

Jellemzők

  • Nagyon magas, akár 110 000 x g centrifugálási sebesség az R30AT fix szögű rotorral (30 000 fordulat/perc) és az R25ST lengőbödön rotorral (25 000 fordulat/perc)
  • Maximális 6 literes kapacitás (4 x 1,5 literes egyedi háromszög alakú palackkal vagy 6 x 1 literes standard palackkal)
  • Nagy felbontású 6,5 hüvelykes színes LCD kijelző 10 különböző nyelvvel
  • Többnyelvű működés (10 nyelv)
  • Hőmérséklet-tartomány: -20 °C és 40 °C között
  • Minden rotor 4 °C-ot tart maximális rotorsebességnél
  • Azonnali rotorazonosító felismerés és önzáró rotorrendszer
  • Felhasználói kezelési és dokumentációs funkció
  • A rotorfedél-érzékelő érzékelő megakadályozza, hogy a rotorok rotorfedél nélkül forogjanak
  • <56 dB(A) csendes működés a munkakörnyezet javítása érdekében

Kérdés a termékről  

További termékek a Laboratóriumi centrifugák termékkategóriában

Laboratóriumi centrifugák (MiniSpin®/MiniSpin® plus)

Nagy teljesítményű és könnyen kezelhető belépő szintű centrifugák. Elég kicsik ahhoz, hogy minden egyes munkaállomás felszerelhető legyen egy "személyes" centrifugával. Két modell áll rendelkezésre...

Laboratóriumi centrifugák (Centrifuge 5702/5702 R/5702 RH)

Szeretné javítani a munkakörnyezetét? Az 5702 család rendkívül csendes, alacsony fordulatszámú centrifugáinak kompakt kialak&iacute...