Katalógus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Vissza a listához

ACE Stoßdämpfer GmbH gyártó Csökkentő párnák (SLAB 030 to SLAB 300) terméke

Kérdés a termékről  

Csökkentő párnák

Energiaelnyelés párnaformátumban
Konfekcionálás és kombinálható
Energiakapacitás 3,1 Nm/ciklus és 210 Nm/ciklus között
löket 6,5 mm és 12,5 mm között

Testreszabott csillapítóanyag párnaformátumban: A SLAB csillapítóbetétek viszkoelasztikus PUR-anyagból készülnek. Rendkívül hatékonyan elnyelik az ütőterhelést, és alkalmasak a rezgések szigetelésére vagy csillapítására is.

Az SL-030 és SL-300 termékcsaládba tartozó párnák gyorsan alkalmazkodnak az adott alkalmazási típushoz. Ez részben a számítási eszköz konfigurálásával vagy közvetlenül az ACE szakmérnökei által történik. Továbbá ez azért is lehetséges, mert a szabványos anyagot az új vágórendszerünkkel pontosan és gyorsan lehet vágni az ügyfél igényei szerint. Az optimális megoldás megtalálásához minta is beszerezhető.

A SLAB csillapítóbetétek bizonyítottan ütközés- vagy ütközésvédelmet nyújtanak. Használhatók csomag- és szállítószalagokon, szállítóberendezéseken, pneumatikus, elektromechanikus és hidraulikus hajtásokon, valamint lineáris futóműveken.

Kérdés a termékről  

További termékek a Rezgéscsillapító lemezek termékkategóriában

Rezgéscsillapító lemezek (SLAB)

Testre szabott rezgésszigetelés

SLAB, CEL és PAD: három különböző párnatípus, egy cél: a felhasználók számára minden területen a legjobb, személyre szabott szigetelési tech...