Katalógus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Ezen keresztül ACE Stoßdämpfer GmbH

Az ipari csillapítási technológiák szakértője

2016 közepe óta az ACE hivatalosan is tagja a Stabilus S.A.-nak, a világ egyik vezető gázrugó-, elektromechanikus hajtás- és csillapítógyártójának.

Az 1963-ban alapított ACE mutatta be az első állítható ipari lengéscsillapítót. Több mint 50 évvel később az ACE az ipari csillapítási technológia nemzetközileg elismert szakértője. A vállalat portfóliójába ma már automatizálási vezérlés, mozgásszabályozás, rezgésszabályozás és biztonsági termékek is tartoznak.

Az ACE tapasztalt, helyi támogató csapata arra összpontosít, hogy minden ügyfél számára megtalálja a megfelelő megoldást - világszerte. A vállalat termékei mindenhol ott vannak, az óceán fenekétől az égbolt felett, és mindenhol, ahol pontos lassításra vagy erőtámogatásra, illetve rezgésszabályozásra van szükség. Az ACE központja a németországi Langenfeldben (marketing és értékesítés) és a michigani Farmington Hillsben (mérnöki és üzemeltetési tevékenység) található, világszerte 5 fiókteleppel és 4 gyártóüzemmel, valamint képviseleti irodákkal rendelkezik 45 országban, valamennyi kontinensen.

Az ACE-t az ipari elnyelési technológia globális vezetőjeként ismerik el, és a világszerte elérhető helyi támogatásba vetett hitével olyan értékesítési és ellátási hálózatot épített ki, amely a világ összes ipari nemzetében képes mérnöki és támogatási tevékenységet végezni. Több mint százhúsz, több mint negyvenöt különböző országban található raktározó forgalmazó, három kontinensen történő gyártás, valamint az innováció és a fejlesztés iránti elkötelezettség révén az ACE bárhol is legyen, segít Önnek.

Az ACE nemzetközi csapata teljesen képzett, elismert helyi forgalmazókból áll, akik mindegyike egy-egy helyi közösséget szolgál ki, és akiket az ACE vezető mérnökökből és tervezőkből álló nemzetközi csapata támogat, akik képesek tanácsot adni és a berendezéseket az egyes vállalatok egyedi igényeihez igazítani. Nemzetközi támogatásunkat a többnyelvű személyzet, a minden helyszínen rendelkezésre álló nagy mennyiségű készlet, valamint a legösszetettebb műszaki kérdésekre való gyors válaszadás képessége erősíti. Az ipari lassítás területén szerzett több mint negyvenéves tapasztalat és a legnevesebb mérnöki intézményekkel és egyetemekkel való sikeres együttműködés révén az ACE képes komplex szimulációs programok kifejlesztésére, amelyekről az éles projektek során újra és újra bebizonyosodott, hogy helyesek. Ezek a funkciók az Ön rendelkezésére állnak, akár csak egy kis alkatrészre van szüksége, akár egy teljes új termékcsaládot fejleszt. Az ACE azért van itt, hogy segítsen Önnek.

ACE - AMIKOR A TELJESÍTMÉNY SZÁMÍT

Ipari lökéscsillapítók (MA/ML33 to MA/ML64)

Nagy energiaelnyelés és progresszív beállítás
Állítható

Energiakapacitás 170 Nm/ciklustól 6,780 Nm/ciklusig
löket 23,1 mm-től 150 mm-ig

Á...

Ipari lökéscsillapítók (SC33 to SC45)

Dugattyúcső kialakítás a maximális energiaelnyelés érdekében

Önkompenzáló, dugattyúcsöves technológia
Energiakapacitás 155 Nm/ciklustól 680 Nm/ciklusig
löket 23,1...

Ipari lökéscsillapítók (MC33-LT to MC64-LT)

Szélsőségesen alacsony hőmérséklet és magas ciklusfrekvencia

Önkompenzáló, -50 °C és +66 °C közötti hőmérsékleten használható
Energiakapacitás 170 Nm/ciklus és...

Ipari lökéscsillapítók (MC33-HT to MC64-HT)

Extrém hőstabil, magas ciklusfrekvenciával

Önkompenzáló, 0 °C és 150 °C közötti hőmérsékleten használható
Energiakapacitás 170 Nm/ciklus és 3,730 Nm/ciklus köz...

Ipari lökéscsillapítók (MC33-V4A to MC64-V4A)

Optimális korrózióvédelem

Önkompenzáló, rozsdamentes acél
Energiakapacitás 170 Nm/ciklus és 3,730 Nm/ciklus között
löket 23,1 mm és 99,4 mm között

A legúj...

Ipari lökéscsillapítók (MC33 to MC44)

Nagy energiaelnyelés és robusztus kialakítás
Önkompenzáló

Energiakapacitás 170 Nm/ciklus és 5 650 Nm/ciklus között
löket 23,1 mm és 150 mm között...

Ipari lökéscsillapítók (MAGNUM)

Abszorberek - minden terheléshez

Az ACE ipari lengéscsillapítók keményen dolgoznak. Alkalmazásuk azt jelenti, hogy a mozgó terhek egyenletesen lassulnak a teljes löket alat...

Ipari lökéscsillapítók (CA2 to CA4 + A1 1/2 to A3)

Hatékony ütéscsillapítás nehéz terhek esetén

Az ACE nehézipari lengéscsillapítói a cég csillapítási technológiában nyújtott kínálatának csúcsát jelentik. Ez az ACE kategóri...

Miniatűr lengéscsillapítók

Hangolás szinte bármilyen kialakításhoz

Az ACE miniatűr lengéscsillapítói kipróbált és bevált minőségi termékek, amelyeket világszerte több millió ipari konstrukcióban hasz...

Kis lengéscsillapító (MC5 to MC75)

Lengéscsillapítók miniatűr formátumban, önkompenzáló
Energia kapacitás 0,68 Nm/ciklus 9 Nm/ciklusig
Löket 4 mm-től 10 mm-ig


Ideális kompakt, hatékony kialakításokhoz: Az MC5...

Ipari lökéscsillapítók

Kivételesen nagy kitartás és a legkisebb visszaállító erő
Önkompenzáló, gördülő membrántechnológia
Energiakapacitás 20 Nm/ciklustól 136 Nm/ciklusig
löket 12 mm-től 25 mm-ig

K...

Miniatűr lengéscsillapítók (MC150-V4A to MC600-V4A)

Miniatűr lengéscsillapítók
MC150-V4A és MC600-V4A között

Kivételesen magas élettartam rozsdamentes acélból készült korrózióvédelemmel
Önkompenzál...

A hetedik tengely számos gyártóüzemben teszi mobilabbá a robotokat, és növeli a hatótávolságukat. Annak érdekében, hogy a balesetek ne tegyék tönkre ezt a termelékenységnövekedést, az EXPERT-TÜNKERS GmbH évek óta együttműködik az ACE Stoßdämpfer GmbH-val a végállások védelmében
Tárgy: Az ACE kis lengéscsillapítók testre szabása a lehető legjobb védelem érdekében

04.04.2022 01:05

Az ACE Stoßdämpfer GmbH évek óta támogatja a fiatal akadémikusokat. Így volt ez egy mesterszakos diplomamunka esetében is, amelyben az Aaleni Műszaki Egyetem végzősei úgy döntöttek, hogy az ACE gumi-fém szigetelőit használják a zavaró rezgések kiküszöbölésére egy tesztlaboratóriumban. Most az aaleni gépészmérnöki és anyagtechnológiai kar egy neves autóipari beszállító rendelkezésére bocsátotta a próbapadot a dolgozó diákok tesztsorozataihoz.
Az automatizált folyamatokban a romboló energiák gyors és megbízható levezetésének hatékony módja a kis és ipari lengéscsillapítók használata. A lineáris jelleggörbék a hidraulikus alkatrészeket más csillapítási megoldásokkal szemben kiemelkedővé teszik, amikor a mozgó tömegek gyors, biztonságos és pontos lassításáról van szó. A különösen nagy teljesítményű csillapítóelemek ipari használatban való sikerének kulcsa a lengéscsillapító mérnökök know-how-ja, a szimulációs technikák és a tömítés- és folyadéktechnika területén végzett évtizedes továbbfejlesztések.
Minden termelésmegszakítás időbe és pénzbe kerül. A vásárlóknak és a tervezőknek azonban számos biztonsági termék áll a rendelkezésükre a berendezések védelmére. Különösen azért, hogy a kezelési és automatizált folyamatoknál a lehető legkisebbre lehessen csökkenteni az állásidőt és növelni lehessen a termelékenységet. A hidraulikusan működő kis- és ipari lengéscsillapítók mellett az ACE számos olcsó alternatívát kínál. Ezeket akkor használják, ha nincs szükség precíz leállításra. Három alkalmazás illusztrálja a kis segítők széles választékát.