Katalógus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Ezen keresztül ACE Stoßdämpfer GmbH

Az ipari csillapítási technológiák szakértője

2016 közepe óta az ACE hivatalosan is tagja a Stabilus S.A.-nak, a világ egyik vezető gázrugó-, elektromechanikus hajtás- és csillapítógyártójának.

Az 1963-ban alapított ACE mutatta be az első állítható ipari lengéscsillapítót. Több mint 50 évvel később az ACE az ipari csillapítási technológia nemzetközileg elismert szakértője. A vállalat portfóliójába ma már automatizálási vezérlés, mozgásszabályozás, rezgésszabályozás és biztonsági termékek is tartoznak.

Az ACE tapasztalt, helyi támogató csapata arra összpontosít, hogy minden ügyfél számára megtalálja a megfelelő megoldást - világszerte. A vállalat termékei mindenhol ott vannak, az óceán fenekétől az égbolt felett, és mindenhol, ahol pontos lassításra vagy erőtámogatásra, illetve rezgésszabályozásra van szükség. Az ACE központja a németországi Langenfeldben (marketing és értékesítés) és a michigani Farmington Hillsben (mérnöki és üzemeltetési tevékenység) található, világszerte 5 fiókteleppel és 4 gyártóüzemmel, valamint képviseleti irodákkal rendelkezik 45 országban, valamennyi kontinensen.

Az ACE-t az ipari elnyelési technológia globális vezetőjeként ismerik el, és a világszerte elérhető helyi támogatásba vetett hitével olyan értékesítési és ellátási hálózatot épített ki, amely a világ összes ipari nemzetében képes mérnöki és támogatási tevékenységet végezni. Több mint százhúsz, több mint negyvenöt különböző országban található raktározó forgalmazó, három kontinensen történő gyártás, valamint az innováció és a fejlesztés iránti elkötelezettség révén az ACE bárhol is legyen, segít Önnek.

Az ACE nemzetközi csapata teljesen képzett, elismert helyi forgalmazókból áll, akik mindegyike egy-egy helyi közösséget szolgál ki, és akiket az ACE vezető mérnökökből és tervezőkből álló nemzetközi csapata támogat, akik képesek tanácsot adni és a berendezéseket az egyes vállalatok egyedi igényeihez igazítani. Nemzetközi támogatásunkat a többnyelvű személyzet, a minden helyszínen rendelkezésre álló nagy mennyiségű készlet, valamint a legösszetettebb műszaki kérdésekre való gyors válaszadás képessége erősíti. Az ipari lassítás területén szerzett több mint negyvenéves tapasztalat és a legnevesebb mérnöki intézményekkel és egyetemekkel való sikeres együttműködés révén az ACE képes komplex szimulációs programok kifejlesztésére, amelyekről az éles projektek során újra és újra bebizonyosodott, hogy helyesek. Ezek a funkciók az Ön rendelkezésére állnak, akár csak egy kis alkatrészre van szüksége, akár egy teljes új termékcsaládot fejleszt. Az ACE azért van itt, hogy segítsen Önnek.

ACE - AMIKOR A TELJESÍTMÉNY SZÁMÍT

Biztonsági lengéscsillapítók (Crash Dampers)

Alumíniumból és acélból készült, rendkívül hatékony energiaelosztás

Egyszer használatos vészleállító csillapítók
Energiaelnyelés 670 Nm/ütemtől 11.200 Nm/ütemig
L...

Csappantyús megoldások

A széles termékválaszték az automatizálási technológiában, a sebességszabályozásban és a rezgésszigetelésben alkalmazott csillapítási megoldásoktól a biztonsági elemekig terjed.

A mérnö...

Rögzítő elemek (LOCKED)

Helyszíni rögzítés és leállítás vészhelyzetekben és egyéb helyzetekben

A LOCKED sorozat szorítóelemei a biztonságot is szolgálják. Ezek az ACE termékek rögzítik és lassítjá...

Viskoelasztikus lengéscsillapítók (VS)

Hosszú élettartamú megoldások vészleállásokhoz

Ez a sorozat az ACE biztonsági portfóliójának érdekes kiegészítője. Ezek az egyszerű és kompakt kialakítású, tartós és karban...

A digitalizációt és a lean menedzsment megközelítést sok vállalatnál üdvözlendő fogyókúrának teki...

A kerekesszékek tesztelésekor a gyártók érthető okokb&...

A kerekesszékek tesztelésekor a gyártók érthető okokb&...

A vészleállító szakemberek ünneplik a filmes és televíziós premiereket
Ha az ipari csillapítási technológiáról van szó, az ACE az egyik első választási lehetőség a legtöbb mérnök és tervező számára világszerte. Nem számít, hogy a szakemberek manapság milyen megkeresésekkel fordulnak hozzájuk, az ACE mindig gyorsan válaszol rájuk, akár online, akár személyes kapcsolatfelvétel útján a helyszínen.

A kerekesszékek kialakításában még sok a javítanivaló. Ezt mutatja az egytengelyes Hoss Mobility,...

ACE - AMIKOR A TELJESÍTMÉNY SZÁMÍT