Katalógus

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Vissza a listához

HEAB Absaugtechnik GmbH gyártó Légtisztító (Mia Air) terméke

Kérdés a termékről  

Az új generáció friss levegő technológiája A Mia Air légtisztító jelenleg az egyik legerősebb készülék a teljes piacon, és vezető szűrőtechnológiájával győz meg.
A szűrőberendezés egy előszűrőből (kézi tisztítás), egy kiváló minőségű aktív szénszűrőből a szagok és az illékony szerves anyagok eltávolítására, valamint egy H14 osztályú HEPA tisztaszűrőből áll, amely 99,995%-os leválasztással rendelkezik (többek között eltávolítja a legkisebb részecskéket, mint a finom por, vírusok és baktériumok).(eltávolítja többek között a legkisebb részecskéket, mint például a finom port, vírusokat és baktériumokat).
.

Ezenkívül a mikrobiális bevonat és az UV-C fény elpusztítja a környezeti levegőből a vírusok és baktériumok minden fajtáját.
Óránként többszörös légcsere lehetséges. (pl. 100 m² terület = a levegő egy órán belül 3-4 alkalommal teljesen megtisztul*) A Mia Air praktikus panel kialakításának köszönhetően könnyen szabályozhatja, hogy milyen környezeti feltételeket szeretne kézzel vagy a mobilalkalmazással.

A rejtett görgőknek köszönhetően a mobil használatnak köszönhetően a szűrőrendszer rugalmasan használható az Ön helyiségeiben, például tárgyalókban, irodákban, tantermekben, étkezdékben, műhelyekben, várótermekben stb.
. Optimalizálja helyiségei levegőminőségét és egyúttal csökkentse a kórokozókkal való fertőzés kockázatát.
Megvan a professzionális megoldás az Ön számára!
Védje magát és másokat a Mia Airrel!

Kérdés a termékről  

További termékek a Szűrőberendezések termékkategóriában

Patronos szűrő (PPF)

A rendszerek pontosan a levegőből a legfinomabb részecskék és porok szűrésére vannak hangolva, amelyek számos megmunkálási folyamat során keletkeznek.

Száraz szűrőrendszerek (ZSPF)

HEAB ciklon zsákos impulzus szűrőrendszer - ZSPF

A ciklonzsákos impulzusszűrő rendszer ideálisan alkalmas a porok leválasztására számos alkalmazási területen. Szinte minden típusú por probl...