Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Vissza a listához

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG gyártó Reteszelőcsapok terméke

Kérdés a termékről  

A HEINRICH KIPP WERK egy újabb új fejlesztést mutat be a zárócsavar termékcsoportból: Most olyan modellek kerülnek piacra, amelyekben a retesz kioldása egy excentrikus kar segítségével történik. Ha a felhasználó az excentrikus kart az excenter holtpontján túlra mozgatja, a retesz kioldódik. Az új reteszelőcsavarok előnyei az ergonomikus kialakítás, a lapos kivitel, a magas hőmérsékletállóság, valamint a gyors beállítás.

A reteszelőcsap kioldva marad, ha a fogantyúkar az excenter holtpontján túlra kerül. A kezelő kényelmesen kioldhat egyszerre egy csapot anélkül, hogy az összes fogantyút kihúzott helyzetben kellene tartania.

Ez a funkció egyébként csak a reteszelő horonnyal rendelkező reteszelőcsavarokon található meg, de a fogantyút kihúzott helyzetben kell elfordítani - így a folyamat hosszabb ideig tart. Az excentrikus fogantyúval ellátott termékek ezzel szemben alkalmasak a kényelmes gyors beállításra.

További előnye az excentrikus fogantyú ergonomikus formája, amely lehetővé teszi a könnyű, kis erőfeszítéssel történő kezelést.

Az excentrikus fogantyúk 360°-ban elforgathatók, és használaton kívül jelentősen laposabbak, mint a gomba- vagy T-fogantyúk. Ez lehetővé teszi a termékek süllyesztett szerelését is, így elkerülhetők a zavaró kontúrok.

A fogantyúkarok fekete és közlekedési piros színben kaphatók, és üvegszál-erősítésű műanyagból készülnek. Ez a műanyag ellenáll a magas hőmérsékleteknek, és lehetővé teszi a kb. 160 °C-os tartós és a max. 250 °C. A menetes hüvelyek és a reteszelőcsapok tekintetében a felhasználó választhat acél és rozsdamentes acél változatok közül. Minden menetes hüvely finom menettel és 4 méretben (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5) kapható.

Kérdés a termékről