Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Vissza a listához

GEDA GmbH gyártó Lejtőemelő terméke

Kérdés a termékről  

Praktikus és mégis erőteljes

Mint sok más GEDA terméknél, az érdeklődők a GEDA Hanglift standard és komfort változata közül választhatnak. Mindkettő nagyon könnyen kezelhető, és még a nagyon nehéz árukat is könnyedén felfelé tudja szállítani. A szerelésnél általában semmit sem kell figyelembe venni, mivel az emelő szinte bármilyen lejtőn használható. A sínek maximális hossza 80 m, ahol szintén nem kell további előírásokat figyelembe venni az összeszerelés során. Annak érdekében, hogy a luxus ne szenvedjen csorbát az egyoldalú működés miatt, a lejtőlift mindkét oldalról - akár felülről, akár alulról - vezérelhető.


Egy feladat, két szabvány

A két szabvány az azonos szállítási hossz ellenére teljesítményükben némileg eltér egymástól. A GEDA Hanglift Standard modell például 200 kg-ig, a Comfort modell pedig akár 250 kg-ig is képes árut felfelé vagy lefelé mozgatni, ahol az emelési sebesség az egyik oldalon 25 m/perc, a másikon 30 m/perc. További kis különbség van a szükséges áramcsatlakozásokban. Míg a standard modellnél a következő csatlakozóval rendelkezik: 1 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A, a Comfort modell 1,3 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A.

A GEDA Hanglifthez megfelelő tartozékok

Mivel nem minden lejtő egyforma és nem minden hegy egyenletes, a GEDA különböző tartozékokat is kínál a Hanglifthez. Az egyenetlenségek például két speciális hajlítódarab segítségével hidalhatók át. A tartozékok 20° és 45° között kaphatók és fokozatmentesen állíthatóak. Ezenkívül az egyik modell elforgatható, és rövid, valamint hosszú lábbal is felszerelhető. Továbbá a GEDA 1 m hosszú létraelemeket kínál 150 vagy 200 kg-os, valamint 200 vagy 250 kg-os csörlőkapacitással a konstrukció meghosszabbításához. A GEDA Hanglift emellett különböző hosszúságú egyszerű létraelemekkel is kiegészíthető, és hogy a kötél ne húzódjon a létraelemeken, a tartozékok között megfelelő kötélterelő görgők is találhatók. A professzionális és biztonságos szállításhoz a GEDA egy univerzális platformot és az úgynevezett Vario platformot is kínál. Mindkettő lehajtható oldalsó védelemmel rendelkezik, így a szállított áru a dőlésszögtől függően vízszintesen felfelé vagy lefelé mozgatható.



Kérdés a termékről  

További termékek a Vedres emelő termékkategóriában

Vedres emelő

A ferde felvonók használata az egyszerű telepítés, az alacsony időigény és az energiatakarékos üzemmód miatt meggyőző. A GEDA ferde felvonók megerősített létraprofiljukkal akár 250 kg hasznos terhe...

Solarlift

GEDA napelemes felvonók - a standardtól a fix modellig

A GEDA napelemes felvonó egyes elemei könnyű alumíniumból készülnek, gyorsan szétszedhetők és egy alváz segítségével helytakarékosa...