Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Vissza a listához

GEDA GmbH gyártó Solarlift terméke

Kérdés a termékről  

GEDA napelemes felvonók - a standardtól a fix modellig

A GEDA napelemes felvonó egyes elemei könnyű alumíniumból készülnek, gyorsan szétszedhetők és egy alváz segítségével helytakarékosan és kis erőfeszítéssel szállíthatóak. A GEDA Solarlift alapegysége egy szabványos, kötéltörés elleni védelemmel ellátott kocsiból, egy gyorskioldó csigával ellátott fejrészből és egy 2 m széles lábrészből áll. Ezzel a berendezéssel három különböző változatot kínálnak, az egylépcsős GEDA Lift 200 Standard és a GEDA Lift 250 Comfort, valamint a kétlépcsős Fixlift 250-et. Az elektromos csörlők vezérlése és végálláskapcsolói a GEDA Lift 250 Comfort és Fixlift 250 modelleknél dugaszolhatóak, a GEDA Lift 200 Standardnál pedig állandóan csatlakoztathatóak. A modellek emellett a terhelhetőségükben is különböznek, ami a létraszelvények kialakításától, valamint a dőlésszögtől és a sínhosszúságtól függ. Egyszerű létraszelvények 150/200 kg terhelhetőséggel, valamint megerősített elemek 200/250 kg terhelhetőséggel állnak rendelkezésre. Az emelési sebesség is modellenként változik. Míg az 1 fokozatú GEDA Lift 200-as alapmodell akár 25 m/perc sebességgel szállítja az anyagot, addig a GEDA Lift 250-es komfortváltozat kb. 30 m/perc sebességet ér el, a GEDA Fixlift pedig kétfokozatú, úgynevezett lágyindítással van felszerelve. Az elemeket 19 m/perc, illetve 38 m/perc sebességgel képes mozgatni.
Minden modell közös jellemzője, hogy akár 19 m-es szállítási magasságot is elér, kis helyigényű, valamint áramcsatlakozással rendelkezik.

Különleges koncepció: A napelemes platform

A GEDA Solarliftet kifejezetten az érzékeny anyagokkal való munkavégzéshez tervezték, és a drága modulok biztonságos szállításához speciális napelemes platformot kínál. Ez egy speciálisan kifejlesztett műanyag tartóval van felszerelve, és egy extra rögzítési lehetőséget kínál, amely igény szerint beállítható. A második szállítási változat a kollektorplatform, amely a mozgatandó kollektorok szélességétől függően 0,5 és 1,6 m között állítható.
A GEDA emellett kiegészítő tartozékokat kínál, amelyekkel a tetőn végzett szerelési munkák tovább egyszerűsíthetők. Például a változtathatóan állítható tetőtartó állvány segítségével a vezetősín alatt is lehet dolgozni.

GEDA Solarlift - egy eszköz, sok előny

Összefoglalva, a GEDA Solarlift számos előnyt kínál: Olcsón beszerezhető, helytakarékosan tárolható, könnyen szállítható és egyszerűen felállítható, ezért nehezen megközelíthető helyeken is gond nélkül használható. Ezáltal a GEDA Solarlift egy olcsó és megbízható eszköz, amellyel biztonságosan szállíthatja az érzékeny fotovoltaikus rendszereket a rendeltetési helyükre.

Kérdés a termékről  

További termékek a Vedres emelő termékkategóriában

Vedres emelő

A ferde felvonók használata az egyszerű telepítés, az alacsony időigény és az energiatakarékos üzemmód miatt meggyőző. A GEDA ferde felvonók megerősített létraprofiljukkal akár 250 kg hasznos terhe...

Lejtőemelő

Praktikus és mégis erőteljes

Mint sok más GEDA terméknél, az érdeklődők a GEDA Hanglift standard és komfort változata közül választhatnak. Mindkettő nagyon könnyen kezelhető, és még a na...