Katalógus

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

Vissza a listához

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH gyártó Folyosókonténer terméke

Kérdés a termékről  

Használja ki a konténerlétesítmény minden négyzetméterét, és alkalmazzon összekötő konténert folyosómegoldásként. Az Ön alkalmazásához igazodva két változatban - panelekkel és anélkül - áll rendelkezésre.
A kiváló minőségű poliuretán (PU) tetőszigetelés megakadályozza a páralecsapódás kialakulását. Mindkét típus ellenálló padlóburkolattal és előre összeszerelt villanyszereléssel van ellátva.

Összekötő konténer panelekkel

Optimális megoldást kínálunk Önnek konténerüzemének összekötésére vagy kiegészítésére a panelekkel ellátott csatlakozó konténerünkkel. Ezek két különböző méretben, 16' és 24' méretben kaphatók, így minden üzemben optimálisan megvalósíthatók. a rugalmas panelszerkezetnek köszönhetően a folyosók vagy ajtók optimálisan süllyeszthetők, illetve adaptálhatók. Ez a CLASSIC Line 16' és 24' irodakonténerünk panelekkel. Profitáljon a megszokott CONTAINEX minőségből a különböző felszerelésekkel, pl. előre összeszerelt elektromos berendezésekkel.

Összekötő konténerek panelek nélkül

Még mindig szüksége van a konténerrendszer csatlakoztatására? Megoldásunk van arra, hogy soha többé ne ázzon be, amikor helyiségről helyiségre mozog: a panelek nélküli csatlakozó konténerünk.

Ez gyorsan felállítható, és az oldalsó panelek elhagyásával a meglévő be- és kijáratokhoz való igazodás még egyszerűbbé válik.

Profitáljon ennél a változatnál is a bevált minőségünkből, mint például a cementkötésű, vízálló padlólap és a belső villanyszerelés.

Kérdés a termékről  

További termékek a Konténerüzemek termékkategóriában

Irodai konténerek öko-komponensekkel

A PLUS Line a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdésekre is választ ad.

A maximális fenntarthatóság érdekében számos újítást építettek már a konténerekbe. Továbbiak követke...

Külső lépcsős konténer

A tökéletes megoldás az építkezésen lévő konténerrendszeréhez.

Gyorsan, rugalmasan és időigényes összeszerelés nélkül csatlakoztatható a BAU külső lépcsős konténer az Ön létesítményéhez.

Belső lépcsős konténer

Az Ön konténerrendszere többet is tud - a kiváló minőségű fából készült belső lépcsőkkel ellátott konténer használatával kellemes hangulatot teremt.
Kapcsolja össze a padlózatokat belülről. Ta...

Teraszkonténer

Teremtsen szabad teret teraszkonténereinkkel, amelyek tökéletesen illeszkednek konténerrendszeréhez, vagy önállóan is használhatók. Különböző kivitelek közül választhat, hogy a legjobban megfelelje...

Bemutatóterem és eladótér

Szeretné megvalósítani álmát az önfoglalkoztatásról egy tárolókonténerrel?

Rövid időn belül mobil helymegoldásra van szüksége, mert üzletét átalakítják?

Akkor n...