Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó 52 kV-550 kV-os kábelek csatlakozórendszerei (CONNEX) terméke

Kérdés a termékről  

CONNEX - Az univerzális csatlakozórendszer kábelekhez, transzformátorokhoz és GIS-ekhez
A szilárd szigeteléssel ellátott, teljesen tokozott CONNEX csatlakozórendszer minden eddiginél rugalmasabbá teszi a teljesítménytranszformátorokat és a GIS-eket: a tervezés, a beállítás és az alkalmazás tekintetében. A CONNEX segítségével a rendszerek kompakt, mindenre alkalmasak lesznek, és ideálisan fel vannak szerelve a jövő új követelményeihez. Milyen előnyökkel jár? A rendszerek hosszú távon rugalmasak maradnak, és a teljes élettartam alatt biztosítják a befektetését.

Rugalmas a hálózati kiigazításokhoz
A tendencia egyértelmű: az alállomások egyre kompaktabbak, míg a hálózati infrastruktúra egyre dinamikusabbá válik. A CONNEX-nek köszönhetően ez nem probléma! A csatlakozókat könnyű behelyezni - még a teljesítménytranszformátorok és a GIS is könnyedén telepíthetők vagy cserélhetők. A CONNEX helytakarékos, beltéri és kültéri használatra alkalmas kialakítással akár a tengeren kívül is használható, és készen áll az új kihívások kezelésére.

Egy CONNEX-csatlakozó minden csatlakozáshoz.
A CONNEX egyetlen egységet alkot a transzformátorokkal és a GIS-sel. Az aljzatot fix rendszerelemként telepítik, és szabványosított interfészként szolgál a különböző alkatrészek, például a perselyek vagy a túlfeszültség-levezetők számára. Ez jelentősen csökkenti az Ön munkaterhelését, mivel nem kell többé a rendszer érzékeny belső működésével foglalkoznia.

A CONNEX a legnagyobb termékcsalád a piacon.
A CONNEX-szel a PFISTERER a 6 kV és 550 kV közötti összes feszültségtartományt lefedi. A dugaszolható csatlakozórendszer a kábel tartozékok, túlfeszültség-levezetők, perselyek, kötések és csatlakozók, valamint feszültségvizsgáló rendszerek széles választékát tartalmazza, a szerelési és tesztelési tartozékokkal együtt. Ezáltal ez a legkiterjedtebb termékválaszték a piacon.

CONNEX az egyetlen olyan rendszer, amely off-shore használatra tanúsított.
A CONNEX egy úttörő dugaszoló csatlakozó transzformátorokhoz és GIS-ekhez szabadtéri és épületalapú alkalmazásokban. Továbbá ez az egyetlen csatlakozórendszer, amely a DNV GL osztályozó társaságtól off-shore alkalmazásra kapott tanúsítványt, így kiválóan alkalmas nyílt tengeri platformokon és szélerőművekben való használatra.

Előnyök:

  • 75%-kal kevesebb idő szükséges a kezdeti telepítéshez
  • Csekély helyigény
  • Alkalmas kül- és beltéri használatra
  • Gyors helyváltoztatás csere-transzformátorként
  • Rugalmas transzformátor-átalakítás lehetősége
  • Érintésbiztos karbantartás
  • Jó védelem az elektromágneses mezők ellen
  • Tengeren kívüli alkalmazásokhoz tanúsított
  • IEC-szabványok szerinti biztonsági vizsgálat

Kérdés a termékről  

További termékek a Kábelkészletek termékkategóriában

Kábelcsatlakozó rendszerek, 52 kV-tól 550 kV-ig (FrontCon)

FrontCon - Gyorsabb, jobb csatlakozások egyszálú szigetelt kábelekhez.

A nagyfeszültségű tápkábelekben egyre gyakrabban alkalmaznak olyan vezetékkialakításokat, amelyek jel...

Link doboz

Kapcsolódoboz LB.W.X.8.1.S3.E1.000

A PFISTERER földelődobozai tökéletes megoldást jelentenek a nagyfeszültségű kábelrendszerek minden keresztkötési és földelési koncepciójához. A robusztus...