Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Csövek (BioBased) terméke

Kérdés a termékről  

Az "Eppendorf Tubes® BioBased" csövek új generációja 90 %-ban "biokörös", megújuló alapú alapanyagból (pl. újrahasznosított élelmiszerolaj-hulladékokból és maradékokból) és 10 %-ban fosszilis alapú alapanyagból készül. Így ezek az 5,0 ml-es, 15 ml-es, 25 ml-es és 50 ml-es csavaros kupakkal ellátott csövek megújuló, újrahasznosított nyersanyagokon alapuló, tanúsított polipropilénből készülnek, és a "BioBased" elnevezést viselik.

Ez azt jelenti, hogy az Eppendorf már nem csak az új termékek fejlesztésére, hanem az új gyártási anyagokra is összpontosít. A "Reduce, Reuse, Recycle" koncepcióval összhangban a fő cél a polimertermékek sokkal fenntarthatóbb módon történő előállítása anélkül, hogy az egyre igényesebb kutatásokban szükséges garantált termékminőség és teljesítmény sérülne.

Az oldenburgi (Németország) fogyasztási cikkeket gyártó központ megfelel az ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) tanúsítási rendszer követelményeinekA csövek fenntarthatóságát a "My Green Lab®" tanúsítja az "ACT tanúsítványokkal" (Accountability, Consistency, Transparency).

Kérdés a termékről  

További termékek a Reakcióedények termékkategóriában

Kúpos csövek 25ml (Amber / Protein LoBind® )

Váltsa le a hagyományos kúpos csöveket a munkafolyamatban, és tapasztalja meg az Eppendorf 25 ml-es kúpos csövek által kínált új lehetőségeket.

Tárolási helyet takarítanak meg, csökkenti...

Reakcióedények (Eppendorf Tubes® 3810X)

Az Eppendorf Tubes® 3810X könnyen nyitható és könnyen zárható kialakítása praktikus, ergonomikus és megbízható egykezes kezelést biztosít. Legyen szó mintaelőkészítésről, centrifugálásról vagy...