Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Kúpos csövek 25ml (Amber / Protein LoBind® ) terméke

Kérdés a termékről  

Váltsa le a hagyományos kúpos csöveket a munkafolyamatban, és tapasztalja meg az Eppendorf 25 ml-es kúpos csövek által kínált új lehetőségeket.

Tárolási helyet takarítanak meg, csökkentik a szennyeződés kockázatát és lehetővé teszik a minták egyszerű visszanyerését.
Az innovatív SnapTec® zárószerkezet lehetővé teszi a cső egykezes nyitását és zárását, és ezáltal a minták gyorsabb feldolgozását.
Az új formátumot kiegészítő rendszerelemekkel együtt kínáljuk, amelyek közvetlenül alkalmazhatók az Ön laboratóriumi perifériáján.
Újdonság! Csavaros kupakkal és SnapTec® fedéllel kapható Protein LoBind® és DNA LoBind® változatban a maximális minta-visszanyerés érdekében.
Újdonság! Csavaros kupakkal és SnapTec® fedéllel kapható, sárga színű az UV-fényre érzékeny mintákhoz.

Kérdés a termékről  

További termékek a Reakcióedények termékkategóriában

Csövek (BioBased)

Az "Eppendorf Tubes® BioBased" csövek új generációja 90 %-ban "biokörös", megújuló alapú alapanyagból (pl. újrahasznosított élelmiszerolaj-hulladékokból és maradékokból) és 10 %-ban fosszilis a...

Reakcióedények (Eppendorf Tubes® 3810X)

Az Eppendorf Tubes® 3810X könnyen nyitható és könnyen zárható kialakítása praktikus, ergonomikus és megbízható egykezes kezelést biztosít. Legyen szó mintaelőkészítésről, centrifugálásról vagy...