Katalógus

Stingl Systems GmbH

Vissza a listához

Stingl Systems GmbH gyártó Aknabiztosítások (Stingl safety door) terméke

Kérdés a termékről  

Stingl biztonsági ajtó - az univerzális és biztonságos
Aknavédelem korszerűsítéshez és új épületekhez

Különösen a meglévő, nem közforgalmú (pl. házak lakói és szállodai vendégek) épületek korszerűsítése során, de az új épületekben is biztosítani kell az akna nyílásait leesés és leeső tárgyak ellen.

Itt biztonságos, rugalmas, teljes felületű és stabil megoldásra van szükség. A Stingl biztonsági ajtó megközelítése itt mutatja meg teljes erejét a hagyományos megoldásokkal, például az építőipari ajtókkal és az OSB-lemezekkel összehasonlítva a következő képeken. Fúrás és dübelezés helyett egyszerűen rögzítéssel, pozitív illeszkedéssel kerül a helyére.

A Stingl biztonsági ajtó forgóajtói trapézlemez magból állnak, és alumíniumkeret veszi körül őket. Az ajtónyílástól függően az elforgatható reteszzárak vízszintesen mozgathatók és rögzíthetők. Ha az ajtónyílások túl rövidek vagy egyáltalán nem állnak rendelkezésre, alternatívaként más küszöb sarokelemek is használhatók, de ezeket a küszöbhöz vagy a falazott/betonfalhoz kell dübelezni.

Az ajtók bármikor jobbra vagy balra felcsaphatók. Ehhez csak a függőleges támaszok kisebb módosítására és a csavarkulcszárak áthelyezésére van szükség.

A Stingl biztonsági ajtó opcionálisan kiegészíthető háromrészes oldalsó védelemmel (korlát, térd- és lábvédő). Ha a nyitott aknán rövid időn belül, nyitott ajtók mellett különböző munkálatokat kell végezni, az oldalsó védelem kiegészítő zuhanásvédelemként szolgál. A függőleges ajtótámaszok merevítésekor az ajtóküszöbnek és a karnisnak képesnek kell lennie a V = 3,6 kN függőleges terhelés felvételére.

A szorítóerő szemrevételezéssel ellenőrizhető és a tányérrugók segítségével ellenőrizhető. A Stingl biztonsági ajtó kívülről és belülről is nyitható és zárható az akna négy háromszög alakú csavarkulcsos zárral (ajtóelemenként 2 db). Az ajtó szélességétől függően egy teleszkópos profil kerül a küszöbre és merevítésre. A profil így további helyzeti biztonságot nyújt a függőleges merevítőtartók számára.


Termék tanácsadó: Dirk Schöffler

Kérdés a termékről  

További termékek a Aknabiztosítások termékkategóriában

Szerelési konzol a tengelyzárak z-alakú rögzítéséhez

Lapos acéltartó a dűbelezéshez, amely biztosítja, hogy a mellkas, a térd és a lábtérben lévő felvonók az előírásoknak megfelelően rögzítve legyenek.

Lapos acél 60 x 3 mm, 250 mm hosszú, hor...