Katalógus

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Vissza a listához

Ruhrgetriebe KG gyártó Fogaskerekes motorok hajtásvezérlővel és impulzusgenerátorral (Smart Line E250) terméke

Kérdés a termékről  

Előnyök
Ahol változó fordulatszámra, különböző nyomatékokra vagy helymeghatározási pontosságra van szükség, ott a Smart sorozat meghajtórendszereit használják. A villanymotorból (aszinkron vagy szinkronmotor), sebességváltóból (csigahajtómű vagy bolygómű) és intelligens hajtásvezérlőből álló komplett rendszereink szabadon igazíthatók az ügyfél igényeihez és az adott alkalmazáshoz. Legyen szó egyszerű fordulatszám-szabályozásról egy potenciométeren keresztül vagy a különböző terepbuszokkal rendelkező termelési rendszerekbe való zökkenőmentes integrációról - a Smart sorozat minden helyzetre megfelelő megoldást kínál. De még külső vezérlés nélkül is számos folyamatlépés és paraméter már a meghajtórendszerrel integrált soft PLC segítségével is megvalósítható. A pozíciós pontosságtól és az alkalmazástól függően lehetőség van vagy a hajtásvezérlő vezérlési technológiájának használatára, amely 1:200-as forgási pozíciótartományt tesz lehetővé, vagy impulzusjeladó csatlakoztatására a motorhoz.
Több mint 10 különböző hajtóműtípus és több mint 70 különböző változat segítségével innovatív megoldások találhatók az 5 és 165 Nm közötti nyomatéktartományokban.


Opciók
Azok számára, akik a kézi vezérlést részesítik előnyben, további tartozékként a membrános billentyűzetek, kézi vezérlőegységek vagy érintőképernyő széles választéka áll rendelkezésre. A paraméterezés vagy az üzembe helyezés opcionálisan PC-szoftveren vagy Bluetooth-interfészen keresztül is elvégezhető.


Termék tanácsadó: Ihr Produktberater

Kérdés a termékről